Befektetések online Online befektetések Napelempark befektetés

Befektetési cég kiválasztása:

Befektetési képzések:

NAPELEM BEFEKTETÉS

BEFEKTETÉS KEZDŐKNEK:

online
onlineLÉGY NAPRAKÉSZ!

új online befektetések emailben
ÚJ online befektetési lehetőségek emailben! Idő = Pénz! Ne maradj le! Tudd meg az elsők között, mely cégek a megbízhatóak!

Befektetés nélkül :

Pénzkeresés okostelefonnal INGYEN:
ingyen telefonálással pénzkeresés okostelefonnal is mlm


+ A másik oldalam, ahol csak az ingyen is végezhető módszereket gyűjtöm: Online Pénzkeresés INGYEN
Online Pénzkeresés INGYEN

Napelempark befektetés online MLM ( = hálózati marketing ) üzleti formában


ÉVI +8-12% PROFIT

+ 3 féle jutalék, 100% biztos befektetés:


Ha a magyar videófeliratokat netán nem látnád akkor kapcsold be!

napelem befektetés KIFIZETÉSI BIZONYLATAIM:
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22
online napelem MLM befektetés
+ Napelempark befektetés online már 2 eurótól!

1 perces Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal MAGYAR nyelvű bemutató!:


A legutóbbi napelempark telep épülése:
Vedd fel a harcot Te is a Föld VALÓDI TROLLjai ellen!!:

online internetes mlm cégek
A SunMoney
egy napelemparkokat építő online befektetési napelemes MLM cég. ( MLM = Multi Level Marketing = Hálózati Marketing Üzleti Forma )


INGYEN is be tudsz regisztrálni, s így is alád fog kerülni mindenki, aki utánad ezen oldalamról vagy a több ezer fős e-mail címlistámból beregisztrál(!), mivel bináris MLM, mely végtelen(!) mélységből fizet, így én a Te csapatod egyik felét fel tudom építeni helyetted!

2 euróért pedig már vehetsz Te is befektetést online paypalról vagy immáron már kriptovalutával is akár instant (én már több üzleti csomagot is vettem), ami kamatozik Neked (mint egy lakás, amit kiadsz csak ez többet kamatozik, átlag évi 8-12%-ot [ugye évszaktól függően, hisz napelem]!). Tehát itt egy kis részt vehetsz a folyamatosan épülő napelemparkokból. Fektess be Te is egy üzleti csomagba, hisz itt a pénzünkből napelemparkokat építenek, ami amúgy is a jövő kiaknázatlan trendje MLM szemszögből ha megfigyeled. A napelemparkokból a folyamatosan ezután már ingyen termelődő áramot havonta eladják a nagy cégeknek olcsóbban mint az ELMŰ, ( + az EU is felvásárolja őket garantált áron ha valahogy mégsem venné meg senki se az áramot), s így Neked havi jutalékod keletkezik annak függvényében mekkora napelem részt vettél, azaz mennyit fektettél online napelembe ( = napelem csomag = teljesítmény csomag) illetve, hogy mekkora csapatod van (a csapat jutalékokhoz kell már üzleti csomag is azaz "Community Package"). Olyan ez mintha vennél egy lakást, amit kiadsz albérletbe és az folyamatosan hozza havonta a pénzt mások ajánlása nélkül is (ha napelem csomagot veszel azaz "Solar Package"-t!). Egy ilyen napelemes befektetés több %-ot hoz évente, mint ahány %-ot hozna a befektetésed után egy átlagos ingatlan, ráadásul a sok macera nélkül (albérlő keresése, felújítások, stb.) és minimális összegekkel is el lehet kezdeni (2 euró) és semmi nem kötelező, se semmi pénzbefizetés, se csapatépítés, se havi célok elérése, ami szintén egyedi előny a többi MLM céggel szemben!! A SunMoney napelemes MLM átlag 10%-ot hoz Neked évetne még akkor is ha csak 2-10-20 euróért veszel napelemet és semmi egyebet nem csinálsz.

Tehát a BEFEKTETÉSED ELKERÜLHETETLENÜL MEGTÉRÜL MÉG AKKOR IS HA NEM ÉPÍTESZ CSAPATOT !
Ha építesz magad alá hálózatot, akkor bináris rendszerben a gyengébbik lábadon lévő eruó forgalomból ÉS a napelemekből eladott áramből is 5-10%-ot részesedhetsz (üzleti csomagtól függően, melyet ha egyszer megvásároltál akkor örökre meg lesz eme %, azaz nem tudsz visszaesni jutalék ügyileg mint más cégeknél ) végtelen mélységből (max. 6 millió HUF-ig kb.), + egyéb jutalékok. Bővebb infókért regisztrálj be avagy nézd meg a videókat!

napelem mlm befektetés onlinenapelem mlm online befektetés
KIFIZETÉSI BIZONYLATAIM:
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22

Kompenzációs terv ( magyar szinkron is majd lesz ehhez is! ):

+ Ha soha többet senki nem csatlakozna, s soha többet nem vásárolna senki se napelempark részesedést azaz ha nem fizetne be soha többet senki, akkor is nő a bevétele mindenkinek hónapról hónapra, mert a havi jutalék 20%-ából mindenki csak újabb napelempark részesedéseket tud vásárolni (mert csak a pénz 80%-át lehet kivenni mindig, a másik 20% mindig csak a belső vásárlási számlára utalódik, melyből napelemet vagy üzleti csomagot lehet csak venni!).
Amúgy találkoztam a cég műszaki igazgatójával is, + a jogász barátom lett a cég ügyvezető igazgatója s majd pedig a résztulaja, aki átnézte összes szerződését is és jogilag is fejleszti (pl. már ő vezettette be a paypalos és Bitcoinos fizetési lehetőséget, vagy hogy ne kelljen fizikai szerződéseket is postázgatni hanem elég legyen online 2 kattintással regisztrálni legálisan is, valamint szinte minden weboldal részt rendesen mobiloptimalizált az admin felületen is!). + Néha vannak napelempark túrák is szervezve az itthon is nemrég elkészült parkokhoz, hogy láthassák az emberek, hogy nem a levegőbe fizetik a pénzt ( + videok a youtube csatornán erről is ), stb.. Tehát rengeteget fog fejlődni még a cég, pl. érthetőbb, több még több nyelvűbb admin felület (a .com-os főoldal már 6 nyelven tud a korábbi 3 helyett!), stbstb..! + Még persze nagyon sok fejleszteni való van de nagyon a hullám elején is van a cég, mert itthon is még szinte csak pár tízezren hallottak róla (2016 nyári adat), pedig MINDEN országra nyitott a cég már most egyszerre, azaz bárhonnan lehet regisztrálni és építkezni már most, s csak online is vihető! Az ingyenes regegisztrációkat immáron pedig már sikerült elérni, hogy NE töröljék, így TUTI megmarad a pozíciód, addig is amíg utánajársz s így a honlapomról folyamatosan regisztrálók alád tudnak kerülni tartósan, amit láthatsz is admin felületről! Ezzel ingyen pénzt keresni még nem fogsz, de meghívni másokat már ingyen regisztrációval is lehet! A bináris hálózatból jutalékot csak az kap ugye, aki üzleti csomagot is vett (45 ezer huf a legkisebb ebből, melyért már 5% bináris jutalékot kapsz végtelen mélységből az euró forgalmakból és a napelem által termelt áram eladásokból is!). Tehát ne habozz kattints ide és foglald le a pozíciód Te is most ingyen, még a következő videó megnézése előtt, mert sokszor naponta többen regisztrálnak eme oldalamról, akik mind alattad is lehetnek, ha szeretnéd, hogy én a Te saját csapatod felét hamar felépítsem Neked (s így Neked elég lehet akár egyetlen egy hozzám hasonló embert találni a másik lábadra, aki szintén folyamatosan építi a csapatát!)! Tehát első körben csak egy emailre + névre lesz szükséged a regisztrációhoz:

Járj Te is eme TREND előtt, s változtasd meg az életedet örökre!
napelem befektetés
online napelem MLM befektetés

online internetes mlm cégek
REGISZTRÁLJ A SUNMONEY-ra MOST, amíg még INGYEN tudsz,
s fektess legalább 2 eurót be instant akár PayPalról!KIFIZETÉSI BIZONYLATAIM:
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22


A gyorsaság most sokat számít, mert NAGY TRENDEK előtt áll az internet, az online MLM hálózati marketing, és az ELMŰnél olcsóbb, így nagyon keresett és hiánycikk áram, s a Sunmoney is! Remélem Te sem hagyod ki, hogy a Te üzleted felét felépítsem a honlapommal és email címlistámmal, melyen sok rutinos online befektető is megtalálható, s ezen listám is napi kb. 10 fővel nő!+ Segítség TAGOKNAK:


Köszi, hogy regisztráltál a SunMoney.NET-re s örülök, hogy Te is jobbá akarod tenni szeretteid életét!

A bejelentkezéshez e-mailben kapod meg a felhasználói ID-et és jelszavadat is, melyet érdemes egyből megváltoztatni.

EuroBV = sima euró (majd át lesz írva az admin felületen is!)

SPS = Solar Panel System = A cég által anno ajánlott terv, mely szerint érdemes az üzletépítést elkezdeni:


Az alattad épülő hálózatot a "Hálózat" > "Hálózati fa" menüpont alatt láthatod akkor is ha csak ingyen regisztráltál, s ingyen regisztrációval is tud épülni a csapatod alattad az én oldalamról átlag napi több regisztrálóval is. A saját ajánlói linked egyből bejelentkezés után a főoldalon találod, amivel Te is tudsz alád másokat csatlakoztatni már ingyen is! A "Webáruház" menüpontban érheted el az online befektetési csomagokat. A 2 féle csomag közötti különbség:

NAPELEM CSOMAG = TELJESÍTMÉNY CSOMAG = SOLAR PACKAGE: ( 2 eurótól ):
Ezen csomagok mindegyike egy-egy napelempark befektetés, azaz itt tudsz részesedést vásárolni a napelemekből. Ezen részesedésed a napelemek által minden hónapban megtermelt áram "Watt"-jaival van mérve. Tehát ha csak befektetni szeretnél online és nem akarsz csapatot építeni, akkor elég ezen úgynevezett napelem illetve teljesítmény csomagok közül választanod. Így évente átlag 10% profitot fognak hozni Neked ezen napelem csomagok attól függően, hogy mennyit fektetsz be. Ha pl. 10 000 eurót, akkor 1 év múlva lesz kb. 11 000 euród. Azért nem fix a %, mert a napsütéstől függ, de egyre inkább egyre délebbibb régiókba építik az egyre fejledtebb napelemparkokat, így e % folyamatosan mindenkinek csak nőni fog! Jó hír, hogy mindenki a hálózat összesített teljesítményéből részesül, azaz a magyarok sem csak a magyar napelemekből kapnak %-ot, így nekünk is, egyre több % kamatunk lesz a napelempark befektetéseinkre ( = napelem csomagjainkra = teljesítmény csomagjainkra) ha afrikában építik a következő napelemparkot s nem pedig Grönlandon, s ugye ez a terv, csak azért építettek párat itthon is, hogy el lehessen menni megnézni személyesen is igazából, mert sok a kétkedő, de persze a nagyobbakat a jobban termelő délebbibb napsütöttébb régiókba tervezik egyre inkább!! Ezen napelem csomagok a szokásos 25 éves "kár eseti" garancián kívül még visszavásárlási garanciával is rendelkeznek! Azaz ha mégsem tetszene valamiért később eme napelem befektetés, akkor garantálja a cég, hogy visszavásárolja őket tőled!

ÜZLETI CSOMAG = COMMUNITY PACKAGE ( 30 eurótól ):
Ha egy évi átlag 10%-ot hozó sima online befektetésnél többet szeretnél, s üzletet is akarsz építeni, mert Te is látod, hogy ez a jövő nagy trendjeinek kombinációja ( s hosszútávon gondolkodva Te is megérted, hogy a cég folyamatosan fejlődik [a cég alapítójával is beszéltem sokat ugye], és ennél fényévekkel hatékonyabb lesz majd szép fokozatosan minden [csak sok jogi és egyéb támadás éri ugye gondolom olajcégek és társai felől ezért megy ilyen lassan ] ), tehát ha még több pénzt szeretnél keresni, akkor ezen üzleti csomagok közül válassz! Ezekért cserébe még több féle jutalékokra leszel jogosult, a konkrét %-ok is megtalálhatóak a webirodádban! Az üzleti csomagok mindig magukban foglalnak egy "teljesítmény csomagot" is (a fenti teljesítmény csomagokhoz hasonlóan oda van írva, hogy mennyi Watt-nyi "sima" befektetést kapsz). Valamint ugye a csapatod után plusszban még hány %-ot kapsz a bináris hálózatból. A közvetlen 5-10% pedig azt jelenti, hogy minden közvetlen csatlakoztatott emberkéd befizetéséből mennyit kapsz. Nemrég bevezetésre került egy új jutalékforma, mellyel a közvetlen üzleti csomagokból 15-35%-ot is tudsz kapni. Ezen üzleti csomagok feljogosítanak még számos ingyenes VIP MLM képzésre, akciókra, időszakos nyereményjátékokra, melyek már többször is voltak (pl. luxus nyaralás nyereményjáték vagy Kasza Tamás képzés).

"Upgradelni", azaz később csak 2 csomag közötti különbséget befizetni sajna nem lehet, a csomagok mindig az eredeti árukon kaphatóak, így ha komolyan gondolod az MLM üzletépítést is, akkor én mindenféleképpen Neked is MINIMUM a 150 eurós üzleti csomagot ajánlom már kezdésnek is, mert ez a legolcsóbb mellyel már bináris jutalékot is végtelen mélységből fogsz kapni (5%-5%-5%-okat) Te is az alattad a gyengébbik lábadon lévő napelemes befektetésekből, minden euró forgalomból és megtermelt áram eladásból is! Újabb újítás, hogy nemrég bevezetésre került egy 1000 eurós csomag is a 2000 eurós üzleti csomagon kívül is, mellyel már meg tudod kapni a végtelen bináris hálózatodból a maximálisan megkapható 10-10-10%-okat! 500 eurós üzleti csomaggal meg 7,5%-7,5%-7,5%-okat kapsz végtelen mélységből mindenből.

A rendszer az üzleti csomag fajtáját a hónap utolsó napján vizsgálja, így ha a hónap utolsó napján vásárolsz csak egy új üzleti csomagot, ez esetben is az egész hónapra megkapod az üzleti csomag szerinti magasabb jutalékokat, mert ez esetben is úgy veszi, mintha már hó elejétől meg lett volna a csomagod vagy akár a napelem befektetésed (hisz ez ugye a teljesítmény csomagokra is érvényes)!

2 különböző ár azért van ugyanazon csomagnál, mert paypalos fizetésnél van némi plussz díj (a paypal jutaléklevonásai miatt), így ott a 2 eurós csomag 2,44 euró paypallal fizetve. Banki átutalással ez 2 euró, csak azt lehet több nap míg megkapják, és míg az ügyfélszolgálat regisztrálja az admin felületen is, ezért fontos, hogy figyelj erre ha a hónap végefelé váltanál csak nagyobb csomagra! A paypalt viszont azonnal regisztrálja az automata rendszer, így azonnal az admin felületeden is láthatod majd a napelem befektetésed, vagy üzleti csomagodat!

Meghívni másokat a "Hálózat" > "Tag elhejezése " menüpontja alatt tudsz egy konkrét pozícióra (akár ingyen is már), ha nem jó neked a Láb kiválasztása alatti beállítás, mely szerint alapból azon jobb vagy baloldali lábad legkülső és legalsó részére helyez amúgy automatikusan a rendszer minden tagot ha csak simán a Tag elhelyezése menüpont nélkül a sima főoldalon is megtalálható ajánlói linkeddel hívsz meg valakit. Mert ha a tag elhelyezése menüpont alatt választasz egy konkrét pozíviót akkor ahhoz külön ajánlói linket generál neked a rendszer!
Akiket Te hívtál meg személyesen azoknak láthatod csak a nevét a hálózati fában (jogi okok miatt), így akiknek nem látod a nevéd, de látod, hogy ott vannak, azok jó eséllyel általam regisztráltak alád ;) (Persze lehet, hogy más által, hisz más is építkezik ugye). Tehát ne aggódj, mert akik a honlapomról regisztráltak alád, azoknak csak a pozícióját/ID számát láthatod, a nevét nem, de attól még a te csapatod forgalmába is ugyanúgy beleszámít MINDEN általa és a csapata által generált jutalék, watt + euró is (csak ennek megkapásához ugye üzleti csomagra is szükséged van!)!

A "Fiók" -> "Adatok módosítása" menüpont alatt töltsd ki a további adataidat is, csak így fogsz tudni jutalékot kapni!

KIFIZETÉS::
Kifizetési minimum: 20 euró illetve kriptovalutában 0.1 ETHereum
A kifizetéshez először a pénzügyek > átvezetés menüpontjával vezesd át a bónusz számládról a pénzt a kifizetési számlára, majd pedig a pénzügyek > kiutalás menüpontjában utaltasd ki, majd erősítsd meg emailben a kifizetést 1 kattintással (a biztonság miatt ugye). Az így 1-15-éig kikért pénzeket köv hónap elején utalják, s a 16-31-e közt kikért pénzeket pedig köv hónap 15-e után (1-3 munkanapon belül)! A kifizetésre 2 opció van: bankszámlára 40 eurós költséggel, illetve ennek elkerülésére feltétlen a másik kifizetési opciót ajánlom, ami az úgynevezett SunMoney Cash Card (ami az ügyfélszolgálattól is igényelhető). Ez lényegében egy saját internetes pénztárcájuk (a Peaktól), amihez dombornyomott mastercard típusú bankkártyát kapsz. Erre 2 euró a kifizetési költség csupán (+havi 2 euró a fenntartási díja, amit nem vonnak le ha korábban elköltöd róla a pénzt), ami így lényegesen olcsóbb mint a kontinenseken átívelő banki utalási költség. A SunMoney card tényleg működik, én is évek óta használom (anno Peaknak hívták), bárhol lehet vele vásárolni vagy ATM-ből pénzt kivenni róla és külön admin felület is van hozzá a számlád kezeléséhez (pl. tranzakciók megtekintéséhez):
https://sunmoney.cards/hu/user/login
Tehát már 2015 óta nem kell se a kifizetéshez se semmihez papirokat postázgatni!


- Első csatlakozási bónusz:


- "Közvetlen díj folyószámla":
A SunMoney YouTube csatornáján napelem befektetés youtube is egyre több plussz előadást, infót találsz magyar nyelven is!


+ INGYENES előadások Budapesten

szinte minden csütörtökön 18:00-tól
,
melyre már egyből a potenciális érdeklődőiddel együtt gyere! Előadások után már ingyenes képzés is szokott lenni szinte minden héten! Regisztráció után kapsz a pontos időpontokról és helyszínről is heti hírlevelet!

További kérdés esetén kérj bátran segítséget az ügyfélszolgálatuktól!
+ Megtalálod az összes cégtagot fotóval is a hivatalos oldalon!


+ Újabb napelemes mlm videók s a meglévőek szinkronizálása is folyamatban van!

Addig is tanuld meg a sikeres internetes MLM pénzkeresés módszerei, titkai alól az e témában általam összegyűjtött legfontosabb siker-tippeket! ;)

Hajrá!
Neked is Sok Sikert s Víg Kalandokat Kívánok ! ;)
Adrián (Az én további Kapcsolat infóim a láblécben)
HÍREK:


Mostantól minden fontosabb hírről itt írok:

2021_04_13:
Sajna egyéb honlapjaim miatt nem tudtam sűrűn frissíteni eme részt se, de (igaz elég lassan de) a SunMoney is folyamatosan fejlődik (és persze azóta is kifizet). Tehát ez is főlment online-ra 2020-tól ugye, és az előadások is főleg online vannak, meg versenyek, webináriumok, képzések, stb. A design is új lett, meg több nyelven tud már, meg jóval rendszeresebben küldik már a hírleveleket végre a mindig aktuális hírekkel, ugyhogy ezek után kérlek ott figyeld inkább a híreket mint itt ha kíváncsi vagy rájuk, itt max a nagyon radikális változásokról írok majd már csak szerintem (mint pl. hogy sajna már nem lehet kriptovaluta bányász csomagokat kapni csak napelemeseket [de persze az annoiakból termelődött kriptot nekem is kifizették], vagy pl. hogy a legnagyobb napelemes csomaggal már részvényt is kapsz a cégből)!

2020_02_07:
- A SunMoney megnyerte a Legjobb Napenergia Beruházó Vállalat díját 2019-ben az Energy Innovator Awards-on.
- Újabb naperőmű látogatás is vol, s tavaly 2 új naperőmű parkkal bővült a kapacitás
- Elindult a SunMoney Tokenek beváltása Közösségi Csomagokra
- Új oktatási rendszer folyamatosan bővülő anyagokkal: https://sunmoney.training
- Saját bankkártya programja indult: https://sunmoney.cards/en/user/login
- Új autós flotta program
- Új részvénytársaság alapú befektetési program: SunMoney Summits
- A közösség tavaly 26,63%-kal nőtt
- 2020-tól már elérhetőek a Licence Plusz csomagok
- 2020-02-01-től csak a Basic, Silver és Platinum csomagok lesznek elérhetőek közvetlenül
- 2020-02-29-án Nemzetközi rendezvényt tart Budapesten
- 2020 Márciusában Dubai utak járnak az új verseny kiírást teljesítőknek
Bővebb infókért kérdezd az ügyfélszolgálatot!


2019_09_08:
Azóta is rendszeresen kifizet, és számos frissítés történt pl.:
Új SunMoney bankkártya - Hálisten egyre sűrűbben küld a cég is hivatalos hírleveleket minden friss hírről és változásról!
- Volt újabb személyes naperőmű látogatás azóta is újra, illetve 2019.09.13.-én lesz a következő ha Te is jelentkeznél még van idő! A naperőműlátogatásokról készült videókat kerest a youtube csatin majd ismét!
- Több féle új nyereményjáték illetve hálózatépítési bónusz ösztönző is létrejött azóta mint pl. Dubai utazási és autó nyereményekkel (amely még mindig él pl. az egyik verseny 2019.04.01-től 2019.12.31-ig tart, ha nem kaptad meg volna hírlevélben akkor kérdezd ügyfélszolgit részletekért!)
- Totál új oktatási csomag és tréningsorozat került létrehozásra, fejlődött személyes képzéssel!
- ÚJ dombornyomott SUNMONEY MASTERCARD, amelyre a pénzedet kikérheted elkerülve a 40 eurós kifizetési jutalékokat (helyettük csak 2 euró kifizetési levonás van már)!!! Igényeld Te is ügyfélszolginál (nekem is van már és műköxik)!!
- Új sunmoney.shop webáruházat is létrehozott a cég, s FONTOS, hogy az üzleti és napelem csomagokat is immáron CSAK ott tudod megvenni és az ottani vásárlás után kapott kupon kóddal tudod azt tényleges napelem wattokra ill. csomagokra beváltani az admin felületen!!
- Több új nyelvvel is bővült az anyaoldal!
- S természetesen a korábbi kriptovaluta bányász csomagokhoz is már elindultak a tényleges bányászgépek.
+ A korábbi feketés dizájn helyett végre új sárgásat kapott minden oldala az év végefelé 6. születésnapját ünneplő cégnek. :)
A részletekért kérlek kérdezd az ügyfélszolgit, mert még nekem is új pár dolog és végre ők is sűrűbben elérhetők újra!
Napelempark Naperőmű látogatás A SunMoney kriptovaluta bányász farmja


2018_07_29:
A híreket a fejlesztésekről és újdonságokról a hivatalos SunMoney hírlevélben úgy is kapod, ezért itt most csak ennyit írok:
SunMoney Cégjegyzékszám / Cég bejegyzési szám + adatok


2018_03_25:
E napelemes bináris MLM cég új termékéről a kriptovaluta bányászatról és saját ICO-val indult cégrésztulajdonra feljogosító kriptovalutájáról egy új önálló cikkemben részletesen itt írok az első helyen: kriptovaluta bányász befektetési programok! ;)


2018_01_25:
+ 400%++ profit potenciál a megbízható napelempark befektetési SunMoney VADI ÚJ termékéből: az 1 kattintásos közösségi kriptovaluta bányászatból!!!!
Bizony, új kriptovaluta termékek a SunMoneytól végtelen mélységes bináris multi marketingben, ahol nem csak az egyszeri jutalékok lesznek végtelen mélységben (mint sok másik kriptovaluta bányász MLM cégben), hanem a rendszeres havi kriptovaluta bányászatból befolyó profitokból is jön majd a havi % a bináris csapatból is végtelen mélységből fel (még azokból is mely ezer főket én építettem Te alád, bizony, hisz bináris!) ;DDD És ugye az évi 10%-os profitokat hozó napelemek mellett mostantól a havi 10%++ vagy akár évi 3-400% profitokat is hozhatnak majd egyesével ezen kriptovaluta bányász csomagok még akkor is ha nem építesz csapatot egyáltalán!!!!
Ha netán még ez sem lenne elég:
+ Saját kriptovalutát is indítanak, mellyel nem csak a közösségi naperőművekben, de az egész anyacégben is részvénytulajdonos lehetsz! Mindezekről nemsokára hivatalos hírlevelek a cégtől is, mert pár napon belül a nagyközönség számára is elérhetővé teszik eme új termékeiket, s én is frissítem a cikkem, mert kegyetlen brutál lesz ezekkel így már e cég, addig is ha bővebb infó kell engem is kérdezhetsz, ill. iratkozz fel és majd küldök hírlevélben is!


2018_01_06:
- Új napelempark, naperőmű építés:

+ 2017-év végi videó:


2017:
- 5 db új szinkronos videó, melyeket eme cikkembe beágyaztam, pl. +1 webinárium magyarul!:

- Immáron lehet regisztrálni facebookkal és gmaillel is 1 kattintással!
- A megváltozott (mobiloptimalizált) rendszer miatt frissültek az ajánlói linkek is, használd az újat!
- Új fizetési rendszer, mellyen keresztül már Bitcoinnal is fizethetsz!
- A sunmoney.com immáron 6 nyelven tud
- Mobiloptimalizált lett szinte minden oldal immáron az admin felületen is!
- Megszűnt a képzési oldal az élő chattel és egyesült a sunmoney.com-os főoldallal, tehát pl. a GYIK-ot és az ügyfélszolgálatot is ott találod már! (Hamarosan a .com-os és a .net-es oldal is egyesülni fog!)
- ÚJ profi élő szereplős rövid promó videó immáron az ajánlói linkes oldalon is!
- Új design és kívül belül felújjítva a honlap!
- Fontos jogi változások, előrelépések is történtek (pl. már végre tényleg minden más országban is (nem csak itthon) teljesen legálisan tud üzemelni, abszolúte beleköthetetlen módon (ehhez el kell fogadnod az új szerződési feltételeket, ha netán még nem tetted volna!)

Eme sok frissítésből már remélem szépen látni, hogy eme céggel kapcsolatban is igazam volt, azaz lassan de biztosan fejlődik ez a cég is (s nem pedig illegálisan becsődöl a pénzzünkel). S természetesen azóta is fizet rendesen, időnként eme céghez is fogok felrakni azért új kifizetési bizonylatokat!
Ha netán még nem tetted volna:
napelem befektetés online napelem MLM befektetésnapelem mlm online befektetés
KIFIZETÉSI BIZONYLATAIM:
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22

online internetes mlm cégek
Regisztrálj a SunMoney-ra MOST!

E cikkemet publikáltam: 2015. 01. 28.
Utolsó frissítés időpontja: 2021. 04. 13.
Utolsó frissítés mértéke 1-10-es skálán: 1 ( A kifizetési + hírek rész frissült csak )