Kriptovaluta bányászás kriptovaluták, altcoinok, bitcoin közösségi bányászása: megbízható felhőbányász cégek A legjobb kriptovaluta tőzsdék kezdőknek, profiknak! Melyik a legjobb kriptovaluta tőzsde kezdőknek? Profiknak?

Befektetési cég kiválasztása:

Befektetési képzések:

NAPELEM BEFEKTETÉS

BEFEKTETÉS KEZDŐKNEK:

online
onlineLÉGY NAPRAKÉSZ!

új online befektetések emailben
ÚJ online befektetési lehetőségek emailben! Idő = Pénz! Ne maradj le! Tudd meg az elsők között, mely cégek a megbízhatóak!

Befektetés nélkül :

Pénzkeresés okostelefonnal INGYEN:
ingyen telefonálással pénzkeresés okostelefonnal is mlm


+ A másik oldalam, ahol csak az ingyen is végezhető módszereket gyűjtöm: Online Pénzkeresés INGYEN
Online Pénzkeresés INGYENKriptovaluta bányászás


= 400% profit évente?
Melyik kriptovalutát, altcoint hogyan lehet, s hol érdemes ma a legnagyobb profittal bányászni, bányásztatni?


A szakértők szerint a "közösségi felhőbányászat bérlése" a legjobb és legegyszerűbb kriptovaluta bányászási módszer az átlag embereknek az interneten (mely évi 400% profitot is hozhat), ha nem akarsz beletanulni a tényleges hardver és szoftver üzemeltetésbe, tuningolásba és hasonlókba, csak ugye e területen is a cégek többsége sajnos nem megbízható / átverés / hamar bedőlős, ezért álítottam össze eme megbízható kriptovaluta bányászati befektetési cégek listáját. Tehát ha nincs spéci hardvered és nem is akarsz vacakolni ilyesmivel akkor a "Mit érdemes bányászni?" helyett inkább a "Hogyan érdemes bányászni a kriptovalutákat?" kérdés talán fontosabb, hisz a közösségi felhőbányászat bérlésének a lényege, hogy Neked nem kell csinálnod abszolút semmit ( csak befektetni ), s ezen listában lévő cégek veszik a pénzekből a legmodernebb spéci kriptovaluta, pl. Ethereum, Bitcoin bányászásra kifejlesztett eszközöket, szakértőket, mivel már egy ideje átlagos otthoni számítógépekkel sokkal kevésbé profitábilisabb és fényévekkel macerásabb jó haszonnal bányászni, ezért a direkt bányászásra kifejlesztett legmodernebb számítógépekkel és szakemberekkel sokkal egyszerűbb. Néhol azt is kiválaszthatod az ilyen közösségi felhőbányász cégeknél, hogy melyik kriptovalutákat akarod bányásztatni, s ha jól választod ki, hogy mit bányásszanak Neked akkor akár 4-12 hónapon belül megtérülhet a befektetésed és utána még akár 1-2 évig is hozhat pénzt havonta egy csomag, ám jól kell párosítani erőforrásokat jó kriptovalutákkal ehhez, viszont egyre több cég automatán képes a legtöbb pénzt hozó kriptovalutákat bányászni (s így Neked manuálisan a pénz befektetésén kívül már tényleg semmit nem kell csinálnod) és így is évi akár 200-400% hasznot is hozhatnak a kriptovaluta árfolyamnövekedéseket NEM számolva és árfolyam esésektől függetlenül is mint egyik barátomnak is, s mint pl. eme legelső kriptovaluta bányász cég bányászati csomagjainál is, ahol többet is írok a működésről (mint pl. profitkiegyensúlyozás a bányászati nehézséggel):


Bitcoin, altcoinok, kriptovaluták közösségi bányászása:

Megbízható felhőbányász cégek listája:A legjobb kriptovaluta bányász cég, közösségi kriptovaluta bányászat magyarul Magyar nyelven:SunMoney.netSzerintem ez a legjobb kriptovaluta bányász MLM a megbízható befektetési cégek közül.

ELINDULT a 400% profit

potenciállal kecsegtető új kriptovaluta közösségi bányászati termékeivel is a korábban évek óta sikeresen fejlődő megbízható napelempark befektetési SunMoney (melyről anno eme külön cikket is írtam).
Az 1 kattintásos közösségi kriptovaluta bányászati terméke az admin felület "Webáruház -> SunMining csomag" alatt tetszőleges euróért vásárolható, tehát nincs minimum befektetési összeg és mindegyik csomag a legprofitabilisebb kriptovalutákat bányássza mindig. Ezen kívül jelenleg a nemrég indított új kriptovalutáját is lehet még venni, s ezt az egész anyacégben részvénytulajdonossá tenni képes ICO token csomagját pedig a "Webáruház -> Token csomag" alól érheted el a szokásos admin felületről!


Ugyan még nem minden csitti fitti hisz eddig "csak" napelemekkel foglalkoztak, tehát még közel nincs minden kész, de legalább már 2018 február óta végre ténylegesen beüzemelték és működnek a kriptovaluta termékeik is, azaz lehet kriptobányász csomagokat és tokeneket is vásárolni. A bányász csomagok "csak" elővásárolhatóak még jelenleg, ami azt jelenti, hogy ezekhez csak fokozatosan lesznek ugye bányászási munkába állítva a gépek, tehát a profitokat is csak fokozatosan fogják bekapcsolni hozzájuk egyesével manuálisan, amint a gépek beüzemelése megtörtént ( akár 2-6 hét csúszással, hisz nekik is idő amíg beüzemelik a gépeket, ezekről is majd hivatalos hírlevél is megy). De az biztos, hogy amennyivel előbb veszel bányász csomagot, annyival előbb lesz bekapcsolva rájuk a profit generálás is, bányagép bérlési sorrendben!

+ A nyílt ICO 2018 március 15-től él (s várható, hogy ezen ICO tokenek pár hét alatt elfogynak, tehát megéri mielőbb venni mindkettőből (pl. fele-fele összegben a több lábú stabilitás és amiatt, hogy nem tudni előre melyik fog hamarabb több profitot termelni).

+ Ugye már kaptad Te is az infókat ezekről az új kripto termékekről hivatalos hírlevélben + arról pl., hogy új irodát is nyit Budapesten a SunMoney és hasonlók (pl. 2018.02.01-én volt a budapesti ingyenes nyitórendezvény melyről a videót szintén a cég youtube csatornáján keresd, vagy az elérhetőségeiken ugye akár az igazgatóktól is kérdezhetsz akár személyesen!


Tehát a korábban "csak" napelempark erőművekkel foglalkozó s közösségi napelempark befektetésekért évi csupán 10% profitot adó SunMoney bináris MLM cég kegyetlen brutál jó profitokkal kecsegtető és a jövőbe mutató trendű vadi új befektetési termékeket indított immáron a kriptovaluták = "kripto"-k területén is! Én újra találkoztam a SunMoney egyik főigazgatójával személyesen nemrég és mondta, hogy már legalább fél éve ezeken melóznak profi kripto- gurukkal és programozókkal (úgy tűnik megtette a hatását, hogy már több mint 1 éve 0-24 a tulaj arcába toltam a kriptovalutákat ;D ), és végre elkészültek mindennel, s mivel végtelen mélységes bináris MLM ezért itt is sokat számíthat a gyorsaság, mert ez tuti orbitálisat fog szólni, mert:


Megbízhatóság

1.: MEGBÍZHATÓSÁG:

Kivételesen tutira megbízható kriptovaluta bányász cég, mert pl. a SunMoney egyik tulaja általános iskolai volt osztálytársam és ősrégi OTDK országos jogi versenyt is nyert profi jogász jóbarátom Dr. Tóth Levente (aki egyéb hatalmas sikerű nemzetözi vállalkozásai mellett pl. az ELTE-n is vizsgáztat jogból), és ugye a megbízhatóság kulcsfontosságú ilyen téren, ezért is írtam erről egy külön részletes cikket, hogy miként lehet megkülönböztetni az internetes átveréseket / hamar bedőlős cégeket a hosszútávon is stabilan megbízhatóaktól. Tehát ugye hatalmas nagy előny, és hihetetlen fontos, hogy nem most indult a semmiből egy új "külföldi kripto csoda cég a bahamákon" leellenőrizhetetlen cégháttérrel és tagokkal, hanem egy már évek óta megbízhatóan működő és rendesen időre fizető Magyarországon is napelem erőműveket építő cég bővült a kriptovaluta bányászás irányába (+ ICO is), s ez hihetetlenül fontos a megbízhatósághoz (főleg ugye a kriptovaluta piacon), hisz a napelemparkjaikhoz is többször elmehetett bárki, voltak személyes túrák és videókon is látni, hogy tényleg hogy építik a napelemerőműveket (pl. a cikkembe beágyaztam videókat + youtube csaornájukat stb.), és pl. a rendezvényeken vagy az irodájukban is már gondolom jópáran megismerkedtetek anno személyesen is eme cég magyar vezetőivel is, munkatársaival is, tehát pusztán már csak ezen korábbi dolgokból is valószínűsíthető, hogy a kriptobányász gépek is tényleg létezni fognak, de persze majd én is igyekszem segíteni nekik a marketingben úgy, hogy ezen új kriptovaluta termékek valódiságáról is könnyebben megbizonyosodhasson bárki, hisz sajna ugye ezt máshol nemigen tudom én megcsinálni, hisz nem sok cégnek ismerem én személyesen is a tulaját és tagjait, de a SunMoneysokat pont igen! :)magas profit

2.: MAGAS PROFIT:

Évi akár 3-400% vagy több, azaz végre akár 10-40x-es vagy még töbszörös profitokra is szert tehetsz a kriptovaluta árfolyamnövekedésekkel együtt az eddigi évi átlagosan 10% profithoz képest eme megbízható céggel, melynél ugye a "közösségi-felhő kripto bányász" csomagokból nem csak egyszeri jutalék visszaosztás lesz (mint sok egyéb helyen), hanem a bányászgépek által folyamatosan termelt havi profitokból is mindenből végtelen mélységű profit % visszaosztás lesz akárhanyadik mélységből is jöjjön a csapatodból!! Ugyhogy ezért örülhetsz nagyon, hogy én felépítettem a csapatod felét, Neked már csak a másik felét kell (hisz ugye bináris MLM már évek óta a cég és aki tag az láthatja, hogy hány száz embert hoztam alá ;D ). Tehát 2 féle plussz jutalék lesz hasonlóan, ahogy jelenleg a napelemekből is 2 féle van a végtelen binárisból (egyszeri nagyobb összeg és plussz a folyamatos havi % is). bináris
Ráadásul a kriptovaluta bányászás ugye nincs kitéve úgy a nagy kriptovaluta árfolyam ingadozásoknak mintha csak simán kriptovalutákba fektetnél pénzt, mert ugye teljesen más csak simán kriptovalutát venni, illetve azt bányászni. Tehát a bányászás az sokkal stabilabban előre megjósolható nyereséget hoz (hisz ugye a semmiből állítódnak elő ilyenkor az új kriptovaluták a számítógépes hálózat fenntartásáért cserébe [és ehhez áram nekik ugye úgy is van mindenhol :D], és ha zuhan az árfolyam akkor meg a ugye csökken a konkurencia az adott kriptovaluta bányászása esetében, mert mennek át egyéb kriptovalutákat bányászni (mindenki azt a kriptot igyekszik bányászni, ami a legprofitabilisebb), s ha ugye a bányász konkurencia lecsökkent akkor meg hiába estek a kripto árak, mert akkor meg a bányászati "blokk rewardok"= "semmiből kreálva megszerezhető kriptovaluták" nőnek meg, illetve azok megszerezhetőségi egyszerűsége (hisz kevesebb bányász közt oszlik el ugyanaz a kripto jutalom ilyenkor ugye ha alacsonyabb a "mining difficulty = bányászati nehézség), tehát a lényeg hogy nem kell úgy tartani az árfolyam esésektől a bányászásnál, mert mindig kiegyensúlyozza magát a rendszer, tehát akkor is tud jönni sok zseton amikor kegyetlenül bezuhan a piac, s a profit még ekkor is legalább jópárszorosa lesz, mint a napelemekkel lenne! Ha pedig emelkedik a kripto-árfolyam a szokásos és továbbra is várható ütemben akkor meg ugye akár több százszoros is lehet a profit évente (mint ahogy a litecoin, ethereum, stellar lumen, tronix és még sorolhatnám a kismillió hasonló kriptovalutát mellyek 2017-ben 80-200x-szorosukra mentek fel szó szerint (ne elhidd hanem nézz utánuk!), s ugye igazából hasonló lesz várható 2018-ban is, hisz ugye a bitcoin is "csak" 13x-osára ment fel tavaj óta így is, hogy most nemrég majdnem a felére esett vissza.. s a többi még exponenciálisabban hódít a sok fejlettebb újabb 2.0-ás 3.0-ás kripto őrület és nem csak a pénzügyi szektor hanem szó szerint minden decentralizálódása (decentralizált tárhelyek, szuperszámítógépek, VPN-ek, hálózatok, decentralizált weboldalak, közösségi hálózatok, decentralizált tőzsdék, előrejelzési rendszerek, jogi és kölcsönzési platformok, stb. ugye minden decentralizálódik) és ugye a SunMoneynál is alapból kriptoban lesz majd az összes zseton az új kriptovaluta bányászat csomagjánál várhatóan (hacsak nem váltatod át majd opcionálisan vagy automatán állami valutára ugye).
Egy span nemrég monda, hogy neki 2-3 hónap alatt már megtérült a kripto bányász befektetése, pedig ő is csak bérelte a felhőbányát, tehát még akár évi 400-500% profit akkor is lehet ha csúnyán esnek a kripto árak mint most [2018 eleje] (hisz nemrég 6-20x-ozódtak meg!), de persze ezek csak az én becsléseim a szerteágazó tapasztalataim alapján, nem pedig garancia. Viszont az biztos, hogy tízezrével jönnek ki az új bányászásra érdemes kriptovaluták, egyre brutálabb decentralizált technológiákkal, és egyre könnyebb így magas profitot hozó kriptovalutákat bányászni.jövő trendje

3.: JÖVŐ TRENDŰ ÚJ TERMÉK:

A decentralizált kriptovaluták a jövő, ez 100000% (ha nem tudod miért itt a cikkem róla). Tehát még ha a Bitcoin és összes mai elavult 1.0-ás és 2.0-ás kriptovaluta bányászás ügyileg is befuccsolna pár év múlva, akkor is a bányászásban az a jó, hogy mindig bármit lehet bányászni (tehát nem csak befuccsolt 1.0-ásakat hanem akár 3.0-ásakat, 27.0-ásakat [ha ugye értessz hozzá szoftver és hardver ügyileg is akkor kb. 3 kattintás átváltani]) és mondta a napelemes főigazgató, hogy természetesen már vannak régóta beüzemelt spéci kriptovaluta bányászati gépeik egy jóideje s ráadásul olyan szoftverrel tudnak kriptovalutákat bányászni, amellyel képesek az összehasonlításokra és így a legprofitabilisebb kriptovalutákat is mindig tudják automatán bányászni a jövőben is, tehát már szépen ki van tesztelve minden a gyaorlatban is, ezen dolgoznak a gurukkal fél éve, hisz főleg ebbe ölték összes milla profitjukat eddig! Tehát nem másoktól bérlik, hanem teljesen saját kripto bányász farmokat fognak létrehozni mégtöbbet a profi szakembereikkel (és közösségileg is bérelhetővé teszik a már megszokott bináris multilevel marketinges SunMoney admin felületen, és legrosszabb esetben is majd ha bedőlne a bitcoin és társai akkor is a központi világkormány és elkerülhetetlenül bőralácsippelős világállam IOT kriptovalutáit is tudják majd bányászni, bár ugye egyes terroristáknak kikiáltott bitang galád mufurcul manipuláló maffiózók szerint pont ennek elkerülése végett terjed a sok decentralizált technológia, olyan szinten, hogy már naponta jön ki több mint 100 új kriptovaluta szó szerint, és szó szerint tízezer számra tobzódnak világszerte (csak ugye a TV-ben nem erről beszélnek 0-24 MÉG, hisz itthon is még csontig retteg eme egész gazdasági világrendszert és erőviszonyokat épp most átrendező új decentralizált technológiáktól pár régimódi öltönyös csorosznya)... De persze már az IBM, Microsoft, Starbucks, Toyota, Mastercard, HP, Skrill és hasonlók is már rég kriptovalutákkal társultak, sőt sajátot is csinálnak, pl. Bill Gates mondja youtubeon hogy a kripto jobb mint az állami pénz, vagy az UniCredit bank és hasonló szintű bankok tucatjai is már rég decentralizált kriptokal működnek a nemzetközi belső utalásaikhoz, csak ugye az ilyenekről, hogy Németországban meg Ausztráliában meg Japánban hivatalos pénznem a bitcoin, Dániában és Fehéroroszországban államilag adómentesített, meg hogy Budapesten is már taxit tudsz fizetni vele meg szállodát meg lengyel légitársaságnál repülőjegyet, Xboxot és kb már MINDENT, vagy vehetsz fel bitcoin + altcoin ATM-ekből HUF-t EUR-t világszerze több ezer ATM-ből, az ilyeneről persze nem beszélnek egyesek csak arról hogy a sok terrorista drogot és fegyvert vesz belőle, pedig ők már rég nem a bitcoint használják hanem a direkt az anonimitásra kihegyezett kriptok tucatjaiból valamelyiket, csak ugye ha nagy bank vagy médiamogul és érzed ahogy csúszik ki a lábad alól a talaj és a kezedből a della meg a világkontroll akkor érthető ha berettegsz hogy jujj ezek a terroristák mit merészelnek és ezzel hülyítik az átlag jónépet, hogy az árfolyam leessen és ők jól bevásárolhassanak, namindegy, kicsit le vannak maradva egyesek, legalább 5 évvel, mert 5 éves hírekből elolvas 2-t és már azt hiszi, hogy mindent tud.. ^^ pedig még a világ szó szerint legnagyobb számítástechnikai biztonság technológiai cégének az atyja John McAffee is megmondja, hogy bizony ezek a kriptok olyan szinten fogják átalakítani a világot, hogy még adót se fognak tudni szedni az államok és MINDEN állami pénz helyett MINDENKI kriptovalutákat fog használni pár éven belül, én max 15-50 évet adok erre de talán méghamarabb ez lesz, s előbb utóbb 100000%, bizony..! Tehát nem kell rettegni attól, hogy nem lesz majd mit magas profittal bányászni, mert valójában ponthogy egyre egyszerűbb ilyet találni, már a nagy cégek is inkább saját kriptot indítanak minthogy küzdjenek a feltartóztathatatlan ár ellen, mert pandora szelencéjét már visza nem zárja senki az FIX, hisz ez olyan mint a kerék vagy az izzólámpa feltalálása, nem kell attól rettegni, hogy nem lesz kerék, vagy hogy nem lesz ki vegyen izzót a gyertya korában.. és tudom, hogy a bitcoin már lassú, magas költségű, stb. persze hisz 1.0-ás, de ha nem is a Bitcoin, akkor az újabbak de valamelyik tutira majd dominálni fogja az állami pénzek kiváltását is, hisz lényegében ténylegesen sokkal megbízhatóbbak, gyorsabbak, biztonságosabbak, olcsóbbak, értékállóbbak és fényévekkel egyszerűbben kezelhetőek már az 1.0-ások is, a fejlettebb kriptovaluták meg olyanokat tudnak, hogy átlag ember a jelentőségüket felfogni se képes (mint pl. okosszerződések)...Én programozó vagyok papíron is és kb. összes weboldalamat is én programozom több mint 10 éve, és még én is csak nézek, hogy tyhűű...;)áram

4.: + "INGYEN" ÁRAM:

A kriptovaluta bányászás hatékonyan és egyszerűen megoldható a SunMoneynál az ingyen áramnak köszönhetően sokkal profitabilisebben mint a legtöbb konkurenciánál, hisz ugye már sok-sok éve napelemeket telepítenek (már a napelemes bináris hálózati marketing céggé válásuk előtt is jópár naperőművet telepítettek és telepítenek jelenleg is jópárat egyedi külsős megrendelésekre is a közösségi napelem MLM hálózaton kívül is!).
Tehát ugye az alacsony áram számla kulcsfontosságú szokott lenni a kriptovaluta bányászás magas profitjaihoz, s az ELMŰ áraival részben ezért is többször nehezebb egy átlag embernek itthon egyénileg bányásznia, és ezért szokták mások is víz meg szél meg hasonló erőművek mellé pakolni a közösségi kriptovaluta bányász farmjaikat (hogy ne kelljen többszörös árakon venni az áramot sok más közvetítőn keresztül). Arról nem is beszélve ugye, hogy a kriptovaluta bányászással minden "fölösleges" azaz már megtermelt de még jó áron el nem adott áramot is hasznosítani tudnak majd nagyon könnyen, s ráadásul a leghatékonyabban (pl. a drága "áramtároló blokkok" vásárlása helyett is a kripto bányász gépek fényévekkel profitabilisebbek ugye) és ráadásul ami mégnagyobb előny, hogy mostantól nem lesznek rászorulva arra, hogy túl olcsón adják el az áramot a napelemparkjaikból töredék árakon, vagy hogy munkaórák százait töltsék a fizetőképesebb áramfelvásárlók vagy közvetítők megtalálásával, hisz ha nem kapnak az áramért elég jó árat, akkor ugye jobban megéri majd nekik kriptovaluta bányászásra felhasználni azt "önmaguknak eladva" az áramot, s így még az is elképzelhető lesz majd, hogy a korábban megvásárolt sima napelem csomagok után járó jutalékok is feljebb emelkedne. Ráadásul ugye a többi erőműhöz képest (pl. víz, szélerőmű, atomerőmű) sokkal de sokkal mobilisebbek és nincsenek kitéve a törvényi szabályozásoknak se úgy mint a legtöbb konkurencia, tehát biztos, hogy ezek kegyetlen ütős érvek arra, hogy miért is lehetnek nagyon könnyen és hamar a világ legnagyobb és legsikeresebb kriptovaluta bányász cégeinek egyike!Egyszerűség

4.: EGYSZERŰSÉG:

Csupán már csak a fentiek is az egyik legnagyobb kriptovaluta bányász cégek közé emelnék, mamutóriássá tennék a SunMoney-t, de hadd szóljak még pár további egyedi előnyéről a többi "szokásos" meg az odakint lévő legjobb kriptovaluta felhőbányász cégekhez képest:
- Magyar nyelven Magyar admin felület ( nem találkoztam még valóban megbízható, átlátható, könnyen kezelhető és egyszerre magyar nyelvű kriptobányászati céggel ! A SunMoney főoldala pedig amúgy már 7 nyelven is tud [az admin felület még csak 3 nyelven, köztük szintén a nem "külföldiek által parasztosan fordított", hanem az anyanyelvű magyarok által írt anyanyelvi magyarral!] )
+ Magyar oktatóvideókkal, magyar nyelvű személyes előadásokkal, képzésekkel, magyar nyelvű ügyfélszolgálattal, és magyar igazgatói gárdával, ami nagyon nagy segítség egy MLM cégnél!
- Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal Bankkártyával + Magyarul PayPallal is lehet egyszerűen csomagokat venni magyarul is már kezdetektől fogva a közösségi kriptovaluta bányászati csomagokat is ( más cégeknél hasonlót ugye csak kriptovalutákban fizethetsz általában, pedig az átlag ember azt se tudja hány óra, nemhogy a kriptovaluta pénztárcákat serényen használná úgy, hogy pl. angolul valódi pénzt tudjon rárakni teljes bizonyossággal, s nemhogy erről oktatni másokat... Tehát itt sokkal egyszerűbb lesz ez is, így más hasonó cégek vonzáskörzetéből is várhatóan nagy közönség fog átáramlani kegyetlen sok dellával, s így akár profittal is Neked..! =) )
- Átláthatóbb profit %-ok lesznek, nem csak a szokásos "hashrate + gigahash, megahas" (amit a sok átlag nép felfogni se tud, nemhogy ezek alapján évi / havi % profitra kiszámolni teljes bizonyossággal előre, és pont ezért nem fizetnek be sokan ilyesmikre, hisz azt se tudják mit vennének, "Milyen has-rátát?"), tehát itt majd sokkal barátibb, átláthatóbb módon lesz minden kiírás, potenciális % profit is (az elmúlt trendek alapján) és a kezelőfelület és minden ilyesmi is, s ha nem lesz az eléggé akkor addig rágom a tulajok fülét amíg az nem lesz, mert ugye itt ilyet is tudok e cégnél ugye, csak eddig az évi 10% alacsony profitok miatt amúgy is inkább a kriptokra fókuszáltam eddig a napelemek helyett, de most végre eme cég is decentralizálódik és kriptovaluta bányászással bővült! =D
Tehát úgy lesz megcsinálva hogy átlag nép is könnyedén megértsen és kezelhessen mindent, még a nyugdíjas nagyapó is, ráadásul ugye picit később majd ( az ICO után ) nem csak veheti, de adhatja is el rögtön könnyen akár majd belső admin felületről is a nemsoká egyre több külső tőzsdén is ott lévő SMT-t ( SunMoneyToken -t), a SunMoney saját kriptovalutáját (vagy egyéb bányászott kriptovalutákat), ami ugye még további előnyökkel jár mint pl.:minimalizált költségek

5.: MINIMALIZÁLT KÖLTSÉGEK:

A cég saját maga által termelt napelem árammal való összekombinálási előnyökön kívül végre nem kerül majd sok %-ba vagy 40-50$-ba a sima napelemjutalék kifizetése se mikor majd nemsokára mert ugye majd kriptovalutában is ki fog tudni fizetni a cég, csak a nemzetközi átutalás magas banki költségekét eddig sajna az MLM jogi megfelelés és legalitás miatt eddig nemtudták elkerülni (mert más a MLM jog, mint a sima cégjog), de ne aggódj a kriptokkal is minden a legprofibb jogászokkal a lehető leglegálisabban van már megoldva!ismertség

6.: ISMERTSÉG = GYORS TERJEDÉS:

Tehát mivel nem a semmiből indul ezért már csak pusztán azért is nagyon be fog durranni, ha tízezer számra kezdi el reklámozni a sokezer tag (mivel vételen mélységes bináris MLM, ezért is sokat számíthat a gyorsaság, hogy ki ki alatt lesz..!), s főleg ugye ha majd elkezdik rendszeresen küldeni több nyelven is róla a hírleveleket, tréningeket, akciókat, nyereményjátékokat és hasonlókat, ahogy tették ugye eddig a napelemparkokos közösségi befektetésekkel is, akkor meg aztán tényleg ereszdelahajam lesz, hisz ugye a többség nem elsőre vásárol sehol (viszont akár ingyen is alád tud regisztrálni még akkor is ha Te is ingyen regisztráltál!), s később fokozatosan tuti nagyon beindul majd a magyar hírlevelek miatt hisz ugye ha itt legalább 10x nagyobb lesz a profit a kriptovaluta bányászat révén mint a napelemekkel (évi 10% helyett pl. ha csak havi 10% lenne) akkor így már legalább 10x nagyobb lesz az eredménye a hírleveleknek is, főleg a már meglévő hatalmas sok országbeli tagbázisuk miatt..!! Arról nem is szólva ugye, hogy a cégnek amúgy is nagyon sok jó kapcsolata van már régóta világszerte nagy komoly cégekkel legalább 3 kontinensen (a napsütöttéb külföldi délibb vidékeken ugye sokkal több napelemparkot építettek mint itthon), tehát biztosan hatalmas tőkét fog tudni összeszedni, amivel még jobban tudja majd fejleszteni a kriptobányász dolgokat is, még több szakembert felbéreltetni, stb. hisz csinál még egy olyan hihetetlenül jelentős dolgot is, amit más felhő- kriptobányász cégek szintén nem szoktak:Saját kriptovalutát is indít

7.: SAJÁT KRIPTOVALUTÁT IS INDÍT

Egy közösségi token eladási ICO = közösségi pénzgyűjtés és később könnyedén kereskedhető "részvény opció" elosztás által, ahol ugye először a nagybefektetők (1 ethereum minimum vásárlással), s majd picit később a kisbefektetők is lényegében részvény opciókat vehetnek nem pusztán a napelemparkos MLM leányvállalatukból, hanem az egész csoportot üzemeltető fő anyavállalatból is ami hatalmas szó, és eddig nem volt rá lehetőség, most azonban részesülhetsz majd az összes egyéb nem-közösségi naperőmű módon épített naperőműveik és egyéb projektjeik profitjából is (hisz mindenki csak olyan mértékben tud majd részvénytulajdonos lenni, amilyen arányban SMT = SunMoney Tokeneket vett a a nagyközönség számára is hivatalosan megnyílt ICO-jában, amit alapból az admin felületeden csak akkor tudsz majd venni ha van üzleti csomagod, s még +20-30%-os bónusszal több tokenhez juthatsz ahhoz képest, amikor pár hét múlva pedig lehetővé teszik a token vásárlást mindenki számára, a nem regisztráltaknak is, s ekkor majd ezután kerül fel több külső kriptovaluta tőzsdékre is, és biztos, hogy a legnagyobb tőzsdéken is előbb utóbb ott lesz a SunMoney kriptovalutája, tehát durván fel fog menni az értéke, s ezért érdemes korábban vásárolni a +20% miatt majd (melyhez legalább egy minimális üzleti csomag kell).esélytelen konkurencia

8.: ESÉLYTELEN KONKURENCIA:

Hatalmas előny a többi megbízható kriptovaluta bányász cégek sorához hasonlítva, hogy szó szerint sehol máshol nincs végtelen bináris MLM rendszer a kriptovaluta bányászás, automatizált altcoin felhő-közösségi bányászáshoz, nem találkoztam még hasonló végtelen mélységes közösségi bányász céggel se! Ha valami hasonló többszintes jutalékforma van is itt ott máshol akkor max pár szintes meg nincs hozzá rendes, könnyen érthető és kezelhető magyar nyelvű honlap, hírlevél, vagy ha van akkor nem magyar és csak 1 szintes partnerprogramja van, vagy csak kriptoval lehet befizetni, vagy ha magyar akkor meg a cég a megbízhatatlan (pl. az Invia nevű kriptobányász MLM cég legnagyobb magyar felsővezetőjével is találkoztam személyesen Rácz Leventével, aki a magyar hírleveleket csinálja hozzá, mely hírlevélrendszer azért jobb mint az átlag, de hiába, az egy teljesen más honlap és cég, mint az anyacég, mert sajna nem tudott meggyőzni még arról se Rácz úr, hogy valóban léteznek-e az Inviánál a rendes anyacég bányász gépei (azaz, hogy tényleg nem átverés-e az Invia kriptovaluta bányász MLM), hisz ugye ő "csak" egy saját külön magyar ajánlói rendszert épített hozzá, ami tök más mint az anyacég és arról nem is beszélve, hogy ott náluk amúgy csak 2 év múlva térülnének meg csak a befektetése (tehát töredék a profit) és csak 2-3 éves csomagokat lehet venni (aminek a kiírásai szintén elég ködösek) és ha nem fizetsz be törölnek a rendszerből (itt nem) és 100 euró a minimum befizetés, nem pedig 1 euró mint itt és nem is végtelen mélységes bináris, s így nem lehet ingyen pozíciót se foglalni, hogy alattad legyen MINDENKI aki ezután regisztrál a honlapomról vagy hírleveleimből, és az inviának amúgy is elég fosi amatőr megbízhatatlan jellegű volt a hivatalos honlapja pl. egyik menüpont nem műödik, a közösségi oldalak ikonok alól nem valódi közösségi oldalak jöttek elő hanem csak simán a főoldalra linkeltek, nem anyanyelvű "törtmagyaros" magyarosítás, érthetetlen s ráadásul sehol nem is definiált szavak egész armada, tehát pl. 0 marketing és még rengeteg hasonló "apró" hibát találtam benne, az anyacégben ott is, (mint például a külföldi leellenőrizhetetlen tulajok és cégtagok neveinek, arcainak és elérhetőségeinek a HIÁNYA), amire MIND azt mondta a Rácz Levente az invia legfőbb magyar képviselője, aki behozta és a magyar hírlevél automatát is csinálta hozzá, ő mondta nekem személyesen MOM parkban, hogy még a legapróbb dolgot se tudja kijavíttatni a cég tulajaival, mert annyira azért már nincs velük jóban, tehát pff mondom, pedig nem így reklámozták be, s direkt ezért mentem személyesen vele találkozni, hogy ő talán csak tudna ilyen valójában ALAP dolgok kijavításában segíteni, de amikor azt válaszolta minden ilyen jellegű kérdésemre / kérésemre hogy ezek igazából lényegtelen dolgok, nem ezeken múlik a hosszútávú siker (hogy nem működik 1 menüpont, vagy hogy átverés szagú az összes közösségi ikon mert ott vannak de nincs is valódi közösségi oldal mögötte, stb ilyen "apróságok"-ra amikor azt mondta minderre, hogy nemcsak nem tud, de nem is akar ilyen fölösleges dolgokat erőltetni a cég tulajoknál, hogy kijavítsák de azt mondta ezek nem is fontosak, na akkor döbbentem rá, hogy bakker valszeg az is akkor csak egy átverés, és nincsenek is valódi bányász gépek mögötte, mert ha lennének akkor nem csak a zsetont akarná besöpörni gyorsan mindenkitől ő is és a cég is, hanem a hosszútávú fejlődést és az ilyen szemérmetlenül durva és alap hibák kijavítását azért legalább szem előtt tartaná s nem pedig ennyire szarna rájuk arról nem is beszélve hogy korábban is átverős cégekben is benne volt a Rácz Levente (mint pl. Kairos, Questra) aki az Inviához küldözgeti a magyar hírleveleket, na mindegy, ugyhogy a sok kis ilyen "apróság" miatt nekem még gyanúsabb lett már ott vele személyesen s ezért is nem léptem be az inviába se, és a végén már menekült az ilyen kérdéseim elől, először kitérő válaszokkal, hogy "de a zseton a lényeg, nem a honlap" stb. aztán meg már személyesen is menekült előlem de még ő oltott le engem hogy nem millákat akarok keresni hanem a cég megbízhatóságát így akarom leellenőrizn és a honlapot fikázom stb. mikor totál átverés szagú volt már alapból de azért mondom najó elmegyek vele találkozni élőben is hátha csak még a kezdeti fázis miatt ilyen, de rájöttem nem a kezdeti fázis miatt volt ilyen, hanem mert ilyen a vezetőség az inviaworldnél, s ugye a vezetőség elárul mindent a cégről és annak jövőjéről is... tehát szerintem az inviánál sincs valódi termék, nincsenek valódi bányászgépek, csak átverés az is, különben nem szarna a Rácz se ennyire a honlapra, de mindegy, lehet tévedek, csak azért mondtam ezt el, mert én inkább biztosra szeretek már menni, hisz küldözgetnek nekem mindenfélét, kripto cégeket is, csak mindenhol eddig hasonló szintű problémákat találtam (vagy elkerültek mint a fehér holló), ezért is nem reklámoztam őket soha, mert én a picit is kétes dolgokkal a recyc bedőlése óta már ténylegesen végképp nagyon nem szeretek foglalkozni és nem is értem, mások az ilyen "apróságokat" hogy nem veszik észre (s ezért is írtam egy részletes cikket a csaló / megbízható / hamar bedőlős cégek felismeréséről), tehát VALÓBAN megbízható kriptovaluta bányász cégek listájára, ahogy itt látod nem sok cég került, s a megbízható kriptovaluta bányász MLM cégek pedig még ritkábbak. Persze biztos vannak, de olyan, ami nem csak leellenőrizhetően megbízható, de még magyarul is tud olyannal én még nem találkoztam, nemhogy olyannal, ami VÉÉÉGTELEN mélységes lenne, és más is tud alád pakolni népeket binárisban, ráadásul itt ugye a cégtagokat is évek óta személyesen is ismerem, s az egyik SunMoney tulaj a volt osztálytárs jóbarátom! Tehát hasonlóval sem találkztam még nemhogy ilyennel, ami ráadásul még a fenti sorszámozott előnyökkel is szintén bírna, tehát ezért mondom, hogy összeségében már láthatod miért is e kripto bányász cégről írtam, hogy a legjobb, s miért eme felhőbányász cégről írtam a legtöbbet, mert ez (ha nem is rövidtávon, de hosszútávon tuti) hatalmasat fog szólni, kegyetlen brutál lesz, brutálabb mint az átlag jómunkásember "egyszer fenn egyszer lenn" víg kis hullámvasút élete:
Robotmókus
=D ;DTehát ha még netán nem lennél benne a SunMoneyban, akkor ugye mihamarabb foglalj le legalább egy ingyenes pozíciót a bináris fában, hogy e cikkem, más honlapjaim és a hírleveleim után is mindenki, azaz a később csatlakozók is MIND alattad legyenek, és tovább informálódni eme korábban csak napelempark befektetési cégről később is ráérsz (bár még eme korábbi cikkemet a SunMoney új krypto termékeiről még nem frissítettem, ezért írtam helyette eme új cikket!) vagy majd a cég hivatalos hírleveleiből is kapod az infókat, vagy akár ugye Te is találkozz a cégvezetőkkel személyesen, hisz ugye attól még, hogy a korábbi budapesti irodájuk megszűnt attól még nő a cég azóta is ezerrel világviszonylatban, csak ugye csupán itthon döcögött a hálózat azért, mert a sok nyugger csak a kérdéseket hozta inkább csak, s nem pedig a nagybefektetőket az évi 10% profitot hozó napelemekhez, de a cég összességében nagyot nőtt, és nő folyamatosan, mert ők se hülyék és a budapesti iroda havi 1 millió bérleti díját inkább arra költötték, hogy Németországban, Thaiföldön és az Egyesült Arab Emirátusokban nyissanak irodákat és külföldi nagybefektetőket szerezzenek (és szereztek is), hisz ott sokkal több a pénzük a népeknek és a tenni akarásuk is mint az itthoni depressziós magatehetetlen csóró életáldozata nyuggereknek, és nem csak a kétkedő, kezdő meg GYPS kérdésekkel támadták le külföldön őket (ahelyett hogy googleba írná be azokat, hogy "Mi a token", stb.) hanem a sok napelempark erőmű építési szerződéssel inkább külföldön bízták meg őket korábban többnyire... S ezeket is ugye mind belsős infókból tudom, nem csak tippelek (csak picit érthetőbben fogalmazok remélem =D ), hisz a sok nyugdíjasnak a jelenlegi admin felület is még azért túl bonyolult volt (meg az évi 10% profit túl kevés ugye..), hisz még csak marketing ötleteim töredékét valósították meg, de azért lassan én marketing tippjeimet ötleteimet is látom szépen implementálni a cégben az évek alatt, s ím lám a kriptok is 1 év késéssel ugyan de felütötték fejüket a cégben, tehát hálát adhattok nekem, hogy Dr. Tóth Levi tulaj bácsinak is 0-24 toltam a kripto trendeket a pofijába már több mint 1 év óta rendszeresen, hisz lám meg lett a hatása :D Tehát attól még hogy már nincs 0-24 élő chat és budapesti iroda rendszeresen szoktak a napelemekről is lenni Budapesten is tréningek meg előadások hetente személyesen is, csak ugye én se frissítettem mindig hamar e cégről se a cikkem, s a cég is ott tolta meg jobban inkább, oda költve az anyagiak jó részét, ahol a legjobban ment a biznisz (külföldön s ott ahol ugye több napelemparkot építettek a napsütöttébb délibb országokban), s most, hogy a külföldi nagybefektetők tőkéjével feltápolták magukat, és sok új országban is megvetették a lábukat és összességében tényleg nagyot nőtt a cég pár év alatt és sok-sok millát költöttek az új kriptovaluta terméktípusok kifejlesztésére és a legjobb kriptovaluta szakértőkre s a kripto témában tapasztalt gurukra, s programozókra is (+ a cég munkatársainak listája is szépen bővült azóta, ahogy láthatod honlapjukról), s így végre a magyar piac is kapja a külföldiek befetetéseiből kifejlesztett a napelemeknél sokkal jövedelmezőbb kriptovaluta befektetési termékeket, amelyekkel már a magyarok is végre vagy 10x annyi profitot fognak tudni bezsebelni, ugyhogy:

kriptovaluta bányász MLM cég logó
ITT csatlakozz, s foglalj pozíciót ingyen!

Egy ingyenes pozíciót ha foglalsz akkor már alattad lesz mindenki más, aki utánad regisztrál a hírleveleimből vagy a honlapjaimról vagy videóim után is (a végtelen bináris miatt), ugyhogy a gyorsaság rengeteget számít majd a Te későbbi profitodhoz is, s egy ingyenes pozíció foglalással (=regisztrációval) ugye nem veszthetsz semmit, és mivel soha nem törlik az ingyenes tagokat a rendszerből lehet, hogy 2 év múlva (ha addig hezitálsz) döbbensz majd csak rá, hogy milyen jól is tetted, hogy azóta felépül csilliárdos méretűre a csapatod egyik fele általam, ahogy ugye aki már régóta tag láthatja, hogy tényleg több száz embert hoztam alá, csak eddig ugye évi 10%-al nem sok pénz jött, viszont havi 10%-okkal már bizony fog..!! Tehát informálódni ráérsz bőven később is, de legalább addig is Te alád pakolódnak a népek, mert e cégre az új kripto termékeik miatt most már én is nagyon rá fogok feküdni, ezt elhiheted, tehát az eddigi 1500 fős csapatomból pikpakk csinálok én itt jópárezret, ahogy beindul a cég is jobban a kriptovaluta fejlesztésekkel is (pl. marketing ötleteimet ahogy majd implementálják a honlapba), s gondolom 10-40x-es profitokért mások is majd 10-40x jobban hajtanak, ugyhogy csak figyelj, én erről is szóltam jó előre, s később majd Te is rájössz, hogy a páratlan új, trendi kriptovaluta termék és a tényleg véégtelen bináris miatt a gyorsaság sokat számít! Ugyhogy ha ismersz olyat, akit netán érdekelhet akkor én a helyedben gyorsan foglalnék 1-1 pozíciót most azonnal MINDEN barátomnak, aztán továbbítanám neki eme hírlevelet a belépési adataival (ahogy én is tettem anno, mert hálisten e cég ugye nem hepciás arra, hogy mindenkit egyedi számígótépről / internetről akarna regisztráltatni), tehát regisztrálhat akárhány nép ugyanonnan is, nem lesz kitagadva (csak az a fontos ugye, hogy valós személy legyen egyedi email címmel, és később személyijével is tuggya majd akár magát igazolni, ezért én is bereggeltem anno hálisten egész családot, mert tudtam, hogy azért később lesz valami hab e tortán is e cégnél, mivel már akkor is ismertem az akkor még "csak" jogász s majd ügyvezető Dr. Tóth Levit, aki volt oszálytárs jóbarátom mivel full profi (summa cum laudés) jogász (akitől egyetemi ELTE dékánok is már 10 éve kérték a jogi tanácsokat) meg sikeres nemzetközi vállalkozó volt már akkor is, (millákat keresett passzív jövedelemmel már sunmoney előtt is ingatlanos cégével) s most már ő az egyik SunMoney tulaj), ugyhogy szerintem Te se spórolj legaláb a családod pozícióival, mert ki tudja mikor csatlakozik pár újabb profi MLM-es / nagybefektető, akik lehettek volna alattad is még egy ingyen regisztrációval is! ;)))

pálmafaTehát ne azon agyalj, hogy jelenleg mit, mely kirptovalutát érdemes a leginkább bányászni, hanem

Foglalj INGYEN pozíciót MOST!

A legjobb kriptovaluta tőzsde kezdőknek, teljesen kezdők számára!


KIFIZETÉSI BIZONYLATAIM:
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22
További

megbízható


felhőbányász


cégek listája :

A legjobban fizető, legjobb kriptovaluta bányász cégek egyike:HashFlare.io

A legjobb kriptovaluta bányász cégek


Megbízható angol nyelvű közösségi felhőbányász cég, közismert, és az egyik legjobb profit szempontjából ha jó coint bányásztatsz, mert e cégnél manuálisan Neked kell kiválasztanod, hogy milyen kriptovaluta bányász eszközbe akarod fektetni a pénzt és, hogy pontosan milyen kriptovalutákat akarsz velük bányásztatni. Ez ha értesz hozzá nyereségesebb lehet, ha nem akkor meg ugye kevésbé.

Sajnos csak a szokásos GH/MHash kiírások és kriptovaluta bányász csomagok vannak (amik a legtöbb helyen) ráadásul angol, ezért csak majd később írok e cégről itt is többet, mert most beraktam 50$-t, csak fontos, hogy először 2$-os mini összeggel próbáld ki a bankkártyás vásárlást, mert még a 3D secureos bankkártyámmal is vacakolt (nem a weboldal, hanem a banki gatewayok hibájától!), persze bitcoinnal egyből sikerült befizetni. :)
Majd írom a %-okat is 1-2 héten belül, mert eme cég is akár havi 10-30%-ot is hoz span ETH-csomag tapasztalatai szerint e bányászcégnél!


Megbízható kriptovaluta bányászati befektetési cégek listája

A legjobb kriptovaluta bányász MLM cégek egyike:FutureNet.club


kripto bányász MLM cégekNagyon széles tevékenységi körrel rendelkező profi és megbízható cég, mely alapvetően egy a facebookhoz hasonló közösségi hálózatból fejlődött fel több millió fős tagbázisúvá (!) és mára már kriptovaluta bányászati 10 szintes MLM is és VOIP, domain és tárhely szolgáltató, hirdetési rendszer, webáruház, saját kriptovaluta, valamint offline kávézók, éttermek, versenyek és rendezvények üzemeltetője is egyben.
Megbízható közösségi kriptovaluta bányász MLM cégek, kriptovaluta felhőbányász befektetési cégek
Tehát ha olyanok is érdekelnek, hogy mely kriptovalutába érdemes befektetni online akkor eme cég saját kriptovalutája is nagy potenciállal kecsegtet a régóta fullosan működő terméke és több milliós tagbázisa miatt. Íme egy fél perces összefoglaló a cégről:

+ A bányász csomagjaik működéséről tele van a youtube videókkal (angolul), s én meg részletesen itt írok eme 2018 óta kriptovalutákkal is pénzkeresős közösségi MLM oldalról! Azonban ahogy én kiszámoltam sajna közel nem hoz annyi % profitot havonta csapatépítés nélkül mint a fentebbi cégek. :(

Megbízható bitcoin, altcoin bányászati befektetési cégek listája

A megbízható kriptovaluta bányász befektetési cégek egyike:Genesis-Mining.com


Minimum befektetési csomag: 30$
Az egyik legrégebb óta üzemelő, megbízható altcoin, kriptovaluta közösségi bányászás befektetési cégek egyike. E cégnél is manuálisan kell kiválasztanod Neked, hogy milyen eszközbe fektets s milyen coinokat akarsz velük bányászni, ami ha értesz hozzá nyereségesebb lehet, ha nem akkor kevésbé. Eme coinokat bányászhatod itt: Bitcoin, Ether, Litecoin, Unobtanium, Dark, Dash, Zetacoin, Darkcoin, Startcoin, Dogecoin, Bitcoin Dark, Peercoin, Namecoin.
Bármikor átállíthatod online a náluk vásárolt számítógépes kriptovaluta bányászati erőforrásaidat (az úgynevezett "hash power"-t) másik típusú kriptovaluták bányászására. bitkoin bányászás online bitcoin befektetés az interneten Ha eme céget választod kapsz, ha az én ajánlói kódomat használod regisztrációhoz ( j4Z2ks )!

FONTOS: 3% kedvezményt kapsz minden csomagból ha regisztrációdhoz az én ajánlói kódomat használod: j4Z2ks
bitcoin bányászas egyszerűen közösségi cloudmining
Megbízható kriptovaluta bányász cégek


Hasonló kriptovaluta / altcoin felhőbányász cégek listája:


Ezen cégeknek még nem néztem utána olyan tüzetesen mint a fentieknek, de már több helyről láttam, hogy megbízhatóak ezért felrakom őket, s később majd jobban utánuk járok, letesztelem őket, de ugye mindig minél több helyre érdemes a befektetésre szánt pénzt eloszlatni, hisz a több lábon állásos biztonság a legtutibb!:


- eoBot
A fentiekhez hasonló termékekkel is rendelkező bányász "pool" társaság.

- Hashing24.com
A fentiekhez hasonló közösségi felhőbányász befektetési cégek egyike.

Megbízható felhőbányász medencék = poolok:
- MinerGate.com:
Megbízható közösségi felhőbányász társulás. Ha egyénileg bányásztatnád saját gépeidet közepesen jó profitokért akkor itt még viszonylag érthető és NEM-analfabéták számára beletanulható leírások követésével tudod ezt megvalósítani. Illetve egy plussz böngésző webminerjük is van alacsony profitokért, próbának.
INGYENES altcoin bányász cégek listája:


A befektetést NEM igénylő, totál INGYENES kriptovaluta bányászási módszerek, cégek, programok listáját immáron eme másik honlapomon külön gyűjtöm, mert ezek teljesen különböznek a fenti közösségi bányászati befektetési cégek listájától, hisz ezek nem felhőbányász befektetési cégek, hanem helyette a Te vagy mások számítógépeit használják arra, hogy ténylegesen kb. 1-2 kattintás után kriptovalutákat bányásszanak méghozzá ingyen. Igyekszem a lehető legegyszerűbb módszereket, a szó szerint 1 kattintásos kriptovaluta bányász cégeket összegyűjteni itt, s a hasonló ingyenes kriptovaluta bányász cégeket később is majd eme másik honlapomon gyűjtöm, hisz ugye direkt külön szedem az ingyenes módszereket minden másnál is oda, és eme honlapomra pedig csak a befektetéseket. ;)
Kriptovaluta bányászás kezdőknek:GY.I.K.
Kriptovaluta bányászás kezdőknek egyszerű, érthető szómagyarázatai itt fognak egyre inkább bővülni a jövőben + sok hasznos releváns infó is egyre több lesz, s tényleg sokmindent fogok ide kigyűjteni még, csak addig is gondoltam publikálom e cikkemet azért!

- Mik azok a kriptovaluták, mi a 15 előnyük, trendejik, jövőjük és mi a kriptovaluta bányászás? Mindezekről eme kriptovaluták cikkemben informálódhatsz!

- Milyen decentralizált kriptovaluta pénztárcákat érdemes használni?

- Bányászati profit kalkulátor itt meg itt: WhatToMine.com.


E cikkemet publikáltam: 2018. 03. 25.
Utolsó frissítés időpontja: 2020. 02. 06.
Utolsó frissítés mértéke 1-10-es skálán: 1 ( új kifizetési bizonylat a legelső, legjobb napelemes kriptovaluta bányász céghez )