Befektetések online Online befektetések Jól jövedelmező fejlett modern technológiai pénzügyi befektetések: SkyWay drótvasút húrvasút a jövő szállítási és közlekedési eszköze!

Befektetési cég kiválasztása:

Befektetési képzések:

NAPELEM BEFEKTETÉS

BEFEKTETÉS KEZDŐKNEK:

online
onlineLÉGY NAPRAKÉSZ!

új online befektetések emailben
ÚJ online befektetési lehetőségek emailben! Idő = Pénz! Ne maradj le! Tudd meg az elsők között, mely cégek a megbízhatóak!

Befektetés nélkül :

Pénzkeresés okostelefonnal INGYEN:
ingyen telefonálással pénzkeresés okostelefonnal is mlm


+ A másik oldalam, ahol csak az ingyen is végezhető módszereket gyűjtöm: Online Pénzkeresés INGYEN
Online Pénzkeresés INGYEN
Miért

JÓ BEFEKTETÉS

a SkyWay = Sky World Community?


Jó online befektetés 2024-ben mert:


A technológia már működik a valóságban!


+ A TesztPark fejlődési áttekintése tömören a 2019-es SkyWay park látogatásig:
A további SkyWay közlekedési és ökováros technológiákról részletesebb videók a fejlett, modern technológiáknál!


Akár 10x-es profit pár éven belül!

A tulajdoni hányadokat ('részvényeket') hivatalosan még nem lehet eladni, mert nincs még tőzsdén a SkyWay (= új nevén UST = (Unitsky String Technologies). Tőzsdén akkor lesz ha a diszkontok (azaz 'a részvények akciós árai') lemennek 1:1-re a mostani kb 40:1-ről. Az 1:1 azt jelenti, hogy 1 részvény 1 egységes áron van, azaz egy az egynbe a rendes áron (1$-ért tervezik tőzsdére vinni / tulajdoni hányad). Jelenleg viszont ugyanazon árért pl 1:50 diszkonttal ugyanazon pénzért pl így 50x több részvényt tudsz kapni. Ez a diszkont, ami pár éve még 1:120-150 volt most meg már csak 1:25-70 átlag a diszkont, tehát ha így haladunk akkor elvileg még kb 2-3 év mire tőzsdén lesz. De a 2024 év végi hivatalos tervek szerint 2025-ben már osztalékfizetés lesz. Csak ugye 2-3 évvel csúszott minden a sok válság miatt, mert persze ezt is korábbra tervezték, csak míg más cégeket a válságok válsága bedöntött a SkyWay = UST Inc. csodaszépen fejlődött a SkyWay húrvasút építkezés hírekben is időrendben, videókkal jól átlátható módon.Élethosszig tartó osztalék
Részvényarányosan a cég teljes profitjából!


Örökölhető passzív jövedelem


A SkyWay piramisjáték-e? Hogyan épül fel a SkyWay gazdasági modellje?:


A SkyWay átverés vagy jó befektetés? Szinkronos videó Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal :

Akik már befektettek:
- ENSZ
- Gazdaságfejlesztési Minisztérium, az Orosz Föderáció
- Gosstroy, OROSZORSZÁG
- A kormányzó a Hanti-Manszijszkban: A. Filipenko
- A Krasznojarszk régió kormányzója: Alexander Lebed - Indiai miniszterek és számos további ország kormányhivatalai, városfejlesztési szervzetei, mamutvállalatai: Ezekről lást a videókat a SkyWay építkezés és tesztpark hírek résznél!

A megvett részvényeidet, a hivatalos okmányokat, a céges kapcsolódásokat, és a konkrét szerződéseket a SkyWay = Sky World Community webirodádon keresztül tudod megtekinteni, tehát azokban és számtalan további itt be nem linkelt videóban is választ találsz minden kérdésedre, csak keress rá, vagy kérdezd az ügyfélszolgálatot akár magyarul is!


+ Jutalékok akár 24 szint mélységből!

A csapatod befizetéseiből kezdetben "csak" 4 szintig jár a jutalék (15% - 4% - 2% - 1%), ám részesülhetsz akár 24 szintig is!:
SkyWay függővasút húrvasút drótvasút jutaléktáblázat
Az csapat-jutalékaidról hetente SMS-t is küld a cég. További részletekért és a saját ajánlói linkedért keresd fel a SkyWay webirodád továbbajánlási (=partner/referral) részét! Ha az MLM üzletépítés (= továbbajánlás) terén is sikeres akarsz lenni, akkor ajánlom olvasd el eme cikkemet is az online MLM siker 5 titkával!


Saját KIFIZETÉSI BIZONYLATOK:

1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13. , 14.


+ Felsővonalamtól: KIFIZETÉSI BIZONYLAT ITT + ITT


A SkyWay technológia azért is jó befektetés, mert hamarosan tőzsdére megy. Ehhez íme a híres dollár-milliomos befektetési guru Robert T. Kiyosaki hatékony részvényvásárlási 2 perces tanácsa: Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal

modern technológiai befektetések
Kifizetési minimum: 30$ (kifizetés 2 munkanapon belül)

Kifizetni tud:
AdvCash A Bitkoin

Befizetni lehehet:
Visa/Mastercard, WebMoney, OkPay, Perfect Money , QIWI wallet, Yandex money, SWIFT, EXMO, BTC-E, Payeer, ECoin, LiteCoin, AdvCash, Bitcoin (a Bitcoin pl. az advcashnél is előjön!). A szokásos internetes pénztárcák használatához segítség itt + a decentralizált kriptovaluták (mint pl. a Bitcoin) előnyei, jövője és trendjei itt

Befizetési minimum: 15$
Hamarosan kész lesz a teljes tesztpark és akkor tőzsdére megy a cég! Ezen folyamat során a részvényvásárlásokra járó akció azaz diszkont kedvezmény mértéke folyamatosan csökken és amikor eléri a normális, tervezett 1:1 arányú értékét akkor megy majd tőzsdére a cég. Ám akkor már teljes áron fogod csak tudni megvenni a részvényeket, nem pedig század/tized árakon mint most eme kivételesen jó befektetéshez, ugyhogy ha a Googlenál és Applenál meg Facebooknál lemaradtál egy mamuttrendről, akkor most még van egy kis időd , mert már tényleg hamarosan elkészül a teszpark és a diszkont is kb. negyedére csökkent tavalyhoz képest! A hírek rész alatti Tesztpark látogatási videókból látni, hogy valóban így van, s így ez egy páratlanul jó befektetés a jövőbe eme fantasztikus, több száz szabadalommal védett modern technológia! Tehát élesben is tényleg működik egyre több féle húrvasút és egyre több korábban hiányzó engedély, hivatalos működési tanusítvány, minősítés és műbizonylat gyorsuó ütemben van meg, melyek a húrvasút & tesztpark építés haladása + hírek résznél is láthatóak időrendben! S pl. 2017 február közepe felé már indiával alá is írták az első 3 tömegközlekedési vasút előmegrendelését! (Azaz ha sikeresen demonstrálják a célokat a majd elkészülő tesztparkban akkor fizetik ki a megrendelést és indítják a projektet. S többszáz millió dollárnyi hasonló előmegrendelésük van már! S az egyre növekvő bizonyosságok miatt folyamatosan csökken az ugyanannyi pénzért megvehető részvények darabszáma! 1-2 havonta megy fel az áruk szépen! Tehát évente kb. 2-4x-esen csökken a diszkont, azaz évente kb. 2-4x annyi pénzért vehetsz csak mindig ugyanannyi darab részvényt mint tavaly ugyanannyi pénzből, azaz folyamatosan megy fel a részvények ára (azaz akár Te is eladhatod 2-4x annyiért ha 1 évvel ezelőtt vettél! )

Már 93 ország és több mint 80.000 befektető részvényes csatlakozott, s gondolta, hogy a SkyWay nem átverés, hanem egy valóban jó internetes befektetés! S nem sok idő maradt hátra! A 4 tervezett közösségi befektetői évből 3 sikeres év már mögöttünk van (hisz egy előre megtervezett 15 fázis szerint megy minden, s előre meg van határozva a kibocsájtott részvények számával, melyek rohamosan fogynak!)! A projekt fejlődésével folyamatosan zárulnak le a korábbi lehetőségek és rohamosan változnak az árengedmények (diszkontok) is! Az 1:1500-as kezdetihez képest ma már csak 1:250-es diszkonttal lehet SkyWay részvényhez jutni. Ez a folyamat a készültségi szint előrehaladtával jelentősen felgyorsul! Már 2016 végefelé megjelentek az első SkyWaybe befektetni vágyó, komolyabb nagybefektetők is és számukra is láthatóan már a prototípusokkal már működik a parkban több féle húrvasút, és már több megrendelőjük is volt tényleges szerződés aláírásokkal (hírek résznél bővebben erről is!), s a most Július elején tartandó nyílt tesztpark látogatási napok után a nagybefektetők számára is biztosan eloszlatódik majd minden kétely azzal kapcsolatban, hogy a SkyWay átverés-e vagy egy valóban jó befektetés. Tehát ne késlekedj! Egyszerre gazdagodj és légy részese egy jobb világ teremtésének!


A SkyWay jövője bemutató magyar szinkronnal Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal :


A youtube is tele van a termékeikről készült több ezer (!) videóval is. Nemsoká elkészül egy teljes bemutató tesztpark, melyről szintén vannak fenn videók száz számra (szó szerint!), s ez után fog a cég felmenni a tőzsdére várhatóan (amikor részvényeknél az akció, azaz a diszkont érték 1:1 arányúra csökken!), s ekkor már várhatóak a soktízmillió eurós előberuházások fokozatos valóra váltása is. jól jövedelmező fejlett modern technológiai pénzügyi befektetések Dubaial és számos európai országgal is már előszerződtek, több mint 100 000 000 000 DOLLÁR értékű előrendeléssel!! Ugye a teszt park elkészülését és így az engedélyek és biztonsági és összes működési műbizonylat, tanusítvány stb. megszerzését érthetően ugye mindenki azért meg akarja várni. Sőt bár még egyáltalán nem biztos, de olyanokat csiripelnek a madarak, hogy már lehet, hogy decembertől is elkezdenek részvényalapú jutalékokat osztani, kisebb, korábbi előrendelésekből. Minden kifizetett megrendelés profitjából részvényarányos módon történik a cég profitjából a jutalékfizetés mindenkinek olyan arányban, amilyen arányban birtokolja a részvények X%-át ugye, ezt fogod látni majd az admin felületeden is, melyet 2 munkanapon belül kifizetnek ha kikéred (nekem még átlagban 2 munkanapnál is korábban fizettek ki mindig). Azért is igazán jó befektetés a SkyWay részvényvásárlás, mert a részvényárak folyamatosan növekednek, s még tőzsdére se ment, s így azért még e trend elején járunk, s majd a tözsdére menés után, amikor elindulnak a korábbi 100 000 000 000 DOLLÁR értékű előszerződések a gyakorlatban akkor jönnek majd a messze még nagyobb részvény osztalékok igazán egyre inkább az idő előrehaladtával, bár már most is egyre inkább mint a popkorn pattogás a mikróban jönnek az egyre nagyobb befektetők (s hamarosan elfogynak a részvények is ugye egyre hamarabb, ahogy elkészül a tesztpark, hisz FIX az előre kibocsánytott részvények darab száma ugye!), s már űzemel is 3 féle tesztpálya! E projektet amúgy Putyin is támogatja, csak nem hivatalosan ugye.
skyway a jövő szállítási technológiája
Tehát mint a popcorn exponenciálisan egyre több újabb tényleges nagybefektettő jön a tényleges megrendelésekkel (hisz már látják élőben ők is, hogy működik több féle húrvasút is a SkyWay tesztpályán, s így egyre inkább fel fognak szökni a részvényárak az egekbe miután tőzsdére ment, s ezért így akár pár éven belül is akár 10-100x-os áron is el lehet adni a részvényeket (erre is lesz majd opció admin felületen), bár a részvényosztalék hozama ugye szerintem inkább jobb, mert az hosszútávon egy jó befektetés. Tehát a Júliusi tesztpark nyílt napig már nincs sok időd arra, hogy olcsón vegyél részvényeket (mert folyamatosan megy fel az áruk már régóta, pl. pár hónapja majdnem féláron lehetett még kapni!)!! S ha nem adod el a részvényeidet a jövőben sokszoros árakon akkor ugye a részvényeknek köszönhetően társ tulajdonossá válhatsz, és jönnni fognak majd ugye a szép részvényosztalékok a cég össz profitjából mindenkinek olyan arányban, amilyen arányban birtokol részvényeket! Természetesen ugye a 100 db ingyen részvény amelyet anno tavaly osztottak még ingyen a regisztrálóknak az valójában nem olyan sok, főleg a marketing miatt adták anno, hisz valójában most kb. 2 forint 1 darab részvény, tehát ha csak az ingyen részvényeidre alapozol nem sok osztalékot fogsz valójában kapni hisz ugye másoknak százezrével vannak részvényeik!
Én folyamatosan frissítem minden SkyWay-el kapcsolatos cikkemet is ahogy tudom, csak naponta jönnek az újabb képek és videók ahogy készül a tesztpark, ezért javaslom kövest őket nyomon külön Te is a hivatalos csatornáikon is eme jó befektetést, mert hasonló lehetőség nem sűrűn adódik meg mindenkinek manapság!!! Nem véletlenül raktam én is a legelső helyekre a menüpontoknál s nem véletlenül fektettek be már eddig is több mint 100 000 000 dollárt mások, s akár azt is megvárhatod, hogy a piaci érték akár részvényenként 10-20$-ra is felmennyen (pl. pár év alatt) és akkor akár 1000 meg még többszörös profitokra is szert tehetsz pár év alatt nagyon kedvező körülmények közt (pesszimistább számítások szerint kell ehhez 10 év kb.)! Tehát olyan ez mintha beszálltál volna anno a Bitcoinba, Aliexpressbe, Facebookba, stb., mert ha összehasonlítod, ez is hasonló nagyságrendű trend lesz, hacsak nem terjednek el nagyon hamar az antigravitációs UFÓhajtóműves StarWars "űrhajómeghajtók" az átlag köznapi életben is, még a BKV helyett is..!! ;D Tehát lehet, hogy még Neked is (mint anno Nekem is) túl hihetetlenül hangzik most, viszont ez hasonlóan volt számos pár év alatt 100 000x-es mamutnövekedésekre is képessé vált hasonlóan innovatív kezdő, korábban még kisebb méretekből induló, ám később mamutóriássá váló céggel is a múltban, melyekkel kapcsolatban szintén sokan kételkedtek, hogy átverés-e vagy egy jó befektetés! Ráadásul ezek nem mindegyike mögött állt már egy kb. 40 éves megelőző kutatási munka s mégis ha kiszámolod a facebook bevétele 14 év alatt több milliószorosára nőtt!!! Gondold csak el, ha akkor anno a Googleba, Facebookba, Appleba, Youtubeba, Bitcoinba, Aliexpressbe anno beszálhattál volna részvényesként osztalékért!! 5-6 év alatt szó szerint kb. milliószorosára nőtt az értéke pl. a Bitcoinnak is mert akkorát újított ( decentralizálta az internetes pénzek világát), s ma már kb. a fél világ bitcoint használ. Egyik ilyen ipse akor a kezdetek kezdetén beszált kb. szó szerint fél dollárral akkor poénból (hisz ő se hitt benne, mert ott se volt még kész tesztpark xD) s így is milliomos lett kb. fél dollárral pusztán azzal, hogy várt 5-6 évet, s itt a SkyWaynél is ha pl. nem 1 hanem 14 évet vársz, hogy tuti biztosra több millószoros árakon tudd eladni a részvényeidet akkor mi lenne?

Akár csak párszáz részvénnyel a maiakhoz képesti akkori nevetségesen alacsony részvényáraikon pl. mennyi google, facebook részvényt vettél volna anno mielőtt megnőtt? Mert nem ilyen Twitter szerű másodhegedűs a húrszállítás és ökováros technológiák a hagyományos tömegközlekedéshez képest (a később kifejlesztett pl. antigravitációs és további HighTech eszközökről nem is szólva..!), hanem facebook szerűen fogja előbb utóbb dominálni a teljes közlekedési, utazási piacot úgy, ahogy a lovaskocsikat lecserélte teljesen a motor, a gőzmozdonyokat pedig a villanymotor.. Még ha kezdetben sok is a konkurens érdekeltségek támadása, s így még ha csak kevésbé gyorsan fognak felmenni az amúgy most részletfizetéssel is megvásárolható részvény árak, s legrosszabb esetben megeshet (pl. ha sok a támadás a konkurenciától), hogy netán csak 5-6 év alatt nő 10x-esre a részvények értéke (annak ellenére, hogy most is már pár havonta duplázódik!!!!), tehát tetelezzük fel eme legrosszabb esetet és még így is messze sokkal magasabb megtérülésű mint a legtöbb "fantasztikusan jó online befektetés", amivel valaha is találkoztam!!!! E technológia már töbszáz szabadalommal készül évtizedek óta és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez egy jó befektetés és ez lesz a jövő egyik hihetetlen hatalmas trendje az olyan dolgokról nem is beszélve, hogy ezekben a vonatokban már a beépített internet és mesterséges hanggal beszélgetős intelligencia is ALAP lesz, pont mint a scifi filmekben csak ez már a valóságban is ott megy, működik (lást a többi menüpont, pl. a fejlett modern technológiák részt!!)! Ráadásul ennél csak fejlettebb dolgok fognak még jönni, amikről még később írok, de szerintem még túl scifi lenne az átlagnak, de persze ilyen alap dolgokkal is tele van/lesz mint lézeres és GPS-es távolságkövetés olyan fejlett szinten hogy akár 2 másodperces eltérésekkel tudnák küldeni a vonatokat, az automata rendszer miatt s így sem ütköznének stb. Tehát ne hidd hogy a 40 éves fejlesztés alatt nem gondoltak mindenre, ezért tartott ennyi ideig a tervezés, így most már tényleg a célegyenesben vagyunk, ezért váratott a fizikai megvalósítás ennyit, hisz mindent jól ki kellett dolgozni, s most már csak az anyagra viszik át a terveket!
Ezeken kívül is számtalan infó van e cégről és a húrvasút technológiáról is még magyarul is a neten, +hírlevélben is küldik mindig a friss infókat, webináriumok már magyarul is, stb. s én is rakom fel a friss infókat folyamatosan e cikkembe!

Pl. fizikai formában is kipostáztathatod magadnak a SkyWay részvényeidet amúgy így:
offline részvények fizikai részvényeseknek
+ A cég a honlapját is fejleszti folyamatosan, pl. nemrég ált át egy új felületre a SkyWay amúgy, ami már sokkal modernebb admin felület, pl. részletes hálózatkijelzést is tud akár 24 szint mélységig is már s már használható is, működik, már alapból ez jön be!
skyway online befektetés magyarul
Eme 15 fázisból most már a 8.-nál járunk!

Újabb Skyway szinkronos videó Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal :


Mit fogsz válaszolni a felserdülő unokádnak, amikor majd megkérdezi:
„Papa/mama te miért nem vettél SkyWay részvényt, amikor még 1:500-ban adták? Ma pont a 10 000-szeresét érné!”

És őt nem fogja kielégíteni az a válasz: „Tudod kisfiam, épp az Üvegtigris 3-at néztem, és azt hittem hogy a SkyWay átverés mert csak 2 oszlopot rakott le, s nem pedig több működő húrvasutat .”
Tudj meg tehát többet a projektről, s e fantasztikus jó befektetés hírét vidd másoknak is!


További SKYWAY


INFORMÁCIÓK:Ahogy a bal fenti menüben is ki vannak listázva ugyanazokat itt is kilistázom:


- További, részletes információk a SkyWay befektetés fejlett, modern technológiai részéről, a technológia előnyeiről, a tesztparkról, valamint itt találod meg az összes hivatalos elérhetőséget, csatornát, videót Magyarul Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal és minden egyéb nyelven is ! Angol nyelven, angolul- SkyWay befektetési számlanyitás, részvényvásárlás online, részvény befektetés lépésről lépésre


- A SkyWay működő húrvasút, tesztpark építkezés haladása időrendben a FRISS HÍREKKEL!
Saját KIFIZETÉSI BIZONYLATOK:

1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13. , 14.


+ Felsővonalamtól: KIFIZETÉSI BIZONYLAT ITT + ITT


+ Ugye ha még netán nem tetted volna, akkor:

Regisztrálj ingyen


a Sky World Community


= SkyWay-be!E cikkemet publikáltam: 2016 Október
Utolsó frissítés időpontja: 2024. 01. 23.
Utolsó frissítés mértéke 1-10-es skálán: 4 ( minden videó és link frissítve: újra működik mind )