Befektetések online Online befektetések Napelempark befektetés

NAPELEM BEFEKTETÉS

BEFEKTETÉS KEZDŐKNEK:

online


LÉGY NAPRAKÉSZ!

új online befektetések emailben
ÚJ online befektetési lehetőségek emailben! Idő = Pénz! Ne maradj le! Tudd meg Az Elsők között, mely cégek a megbízhatóak!
KeresztNeved: *

E-mailed: *

Napelempark befektetés online MLM ( = hálózati marketing ) üzleti formában


ÉVI +8-12% PROFIT

+ 3 féle jutalék, 100% biztos befektetés:


Ha a magyar videófeliratokat netán nem látnád akkor kapcsold be!

napelem befektetés KIFIZETÉSI BIZONYLATAIM:
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11. , 12. , 13. , 14. , 15. , 16. , 17.
online napelem MLM befektetés
+ Napelempark befektetés online már 2 eurótól!Vedd fel a harcot Te is a Föld VALÓDI TROLLjai ellen!!:

online internetes mlm cégek
A SunMoney
egy napelemparkokat építő online befektetési napelemes MLM cég. ( MLM = Multi Level Marketing = Hálózati Marketing Üzleti Forma )


INGYEN is be tudsz regisztrálni, s így is alád fog kerülni mindenki, aki utánad ezen oldalamról vagy a több ezer fős e-mail címlistámból beregisztrál(!), mivel bináris MLM, mely végtelen(!) mélységből fizet, így én a Te csapatod egyik felét fel tudom építeni helyetted!

napelem online befektetés

2 euróért pedig már vehetsz Te is befektetést online paypalról is akár instant (én már több üzleti csomagot is vettem), ami kamatozik neked (mint egy lakás, amit kiadsz csak ez többet kamatozik, átlag évi 8-12%-ot [ugye évszaktól függően, hisz napelem]!). Tehát itt egy kis részt vehetsz a folyamatosan épülő napelemparkokból. Fektess be Te is egy üzleti csomagba, hisz itt a pénzünkből napelemparkokat építenek, ami amúgy is a jövő kiaknázatlan trendje MLM szemszögből ha megfigyeled. A napelemparkokból a folyamatosan ezután már ingyen termelődő áramot havonta eladják a nagy cégeknek olcsóbban mint az ELMŰ, ( + az EU is felvásárolja őket garantált áron ha valahogy mégsem venné meg senki se az áramot), s így neked havi jutalékod keletkezik annak függvényében mekkora napelem részt vettél, azaz mennyit fektettél online napelembe ( = napelem csomag = teljesítmény csomag) illetve, hogy mekkora csapatod van (a csapat jutalékokhoz kell már üzleti csomag is). Olyan ez mintha vennél egy lakást, amit kiadsz albérletbe és az folyamatosan hozza havonta a pénzt (mások ajánlása nélkül is ha napelem csomagot veszel!), csak eme napelemes befektetés több %-ot hoz évente, mint ahány %-ot hozna a befektetésed után egy átlagos ingatlan, ráadásul a minimális összegekkel is el lehet kezdeni (2 euró) és semmi nem kötelező, se semmi pénzbefizetés, se csapatépítés, se havi célok elérése, ami szintén egyedi előny a többi MLM céggel szemben!! A SunMoney napelemes MLM átlag 10%-ot hoz Neked évetne még akkor is ha csak 2-10-20 euróért veszel napelemet és semmi egyebet nem csinálsz.

Tehát a BEFEKTETÉSED ELKERÜLHETETLENÜL MEGTÉRÜL MÉG AKKOR IS HA NEM ÉPÍTESZ CSAPATOT !
Ha építesz magad alá hálózatot, akkor bináris rendszerben a gyengébbik lábadon lévő eruó forgalomból ÉS a napelemekből eladott áramből is 5-10%-ot részesedhetsz (üzleti csomagtól függően, melyet ha egyszer megvásároltál akkor örökre meg lesz e %, azaz nem tudsz visszaesni mint más cégeknél jutalék ügyileg) végtelen mélységből (max. 6 millió HUF-ig kb.), + egyéb jutalékok. Bővebb infókért regisztrálj be!

napelem mlm befektetés onlinenapelem mlm online befektetés
KIFIZETÉSI BIZONYLATAIM:
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11. , 12. , 13. , 14. , 15. , 16. , 17.

Kompenzációs terv ( magyar szinkron is majd lesz ehhez is! ):

+ Ha soha többet senki nem csatlakozna, s soha többet nem vásárolna senki se napelempark részesedést azaz ha nem fizetne be soha többet senki, akkor is nő a bevétele mindenkinek hónapról hónapra, mert a havi jutalék 10%-ából mindenki csak újabb napelempark részesedéseket tud vásárolni (mert csak a pénz 90%-át lehet kivenni mindig, a másik 10% mindig csak a belső vásárlási számlára utalódik, melyből napelemet vagy üzleti csomagot lehet csak venni!). Amúgy találkoztam a cég műszaki igazgatójával is, + a jogász barátom lett a cég ügyvezető igazgatója, aki átnézte összes szerződését is és jogilag is fejleszti (pl. már ő vezettette be a paypalos fizetési lehetőséget, vagy hogy ne kelljen fizikai szerződéseket is postázgatni hanem elég legyen online 2 kattintással regisztrálni legálisan is, valamint a nyílvános bejelentkezést nem igénylő weboldalak már mind mobil optimalizáltak, s hamarosan az admin felület is az lesz, stb..!!). S pl. majd ismét lesznek napelempark túrák is szervezve az itthon is nemrég elkészült parkokhoz, hogy láthassák az emberek, hogy nem a levegőbe fizetik a pénzt ( + videok a youtube csatornán erről is ), stb.. Tehát rengeteget fog fejlődni még a cég, pl. érthetőbb, több még több nyelvűbb admin felület (ez is nemrég már 4-re nőtt az eddigi 3 nyelvről!), stbstb..! + Még persze nagyon sok fejleszteni való van de nagyon a hullám elején is van a cég, mert itthon is még szinte csak pár tízezren hallottak róla (2016 nyári adat), pedig MINDEN országra nyitott a cég már most egyszerre, azaz bárhonnan lehet regisztrálni és építkezni már most, s csak online is vihető! Az ingyenes regegisztrációkat immáron pedig már sikerült elérni, hogy NE töröljék, így TUTI megmarad a pozíciód, addig is amíg utánajársz s így a honlapomról folyamatosan regisztrálók alád tudnak kerülni tartósan, amit láthatsz is admin felületről! Ezzel keresni még nem fogsz pénzt, de meghívni másokat is már ingyen regisztrációval is lehet! Bináris jutalékot viszont csak az kap ugye, aki üzleti csomagot is vett (45 ezer huf a legkisebb ebből, melyért 5% bináris jutalékot kapsz végtelen mélységből az euró forgalmakból és a napelem által termelt áram eladásokból is). Tehát ne habozz kattints ide és foglald le a pozíciód Te is most ingyen, még a következő videó megnézése előtt, mert sokszor naponta többen regisztrálnak eme oldalamról, akik mind alattad is lehetnek, ha szeretnéd, hogy én a Te saját csapatod felét hamar felépítsem Neked (s így Neked elég lehet akár egyetlen egy hozzám hasonló embert találni a másik lábadra, aki szintén folyamatosan építi a csapatát!)! Tehát első körben csak egy emailre + névre lesz szükséged a regisztrációhoz:

Járj Te is eme TREND előtt, s változtasd meg az életedet örökre!
napelem befektetés
online napelem MLM befektetés

online internetes mlm cégek
REGISZTRÁLJ A SUNMONEY-ra MOST, amíg még INGYEN tudsz,
s fektess legalább 2 eurót be instant akár PayPalról!KIFIZETÉSI BIZONYLATAIM:
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11. , 12. , 13. , 14. , 15. , 16. , 17.


A gyorsaság most sokat számít, mert NAGY TRENDEK előtt áll az internet, az online MLM hálózati marketing, és az ELMŰnél olcsóbb, így keresett hiánycikk áram, s a Sunmoney is! Remélem Te sem hagyod ki, hogy a Te üzleted felét felépítsem a honlapommal és email címlistámmal, melyen kis és nagybefektetők is egyaránt megtalálhatóak!+ Segítség TAGOKNAK:


Köszi, hogy regisztráltál a SunMoney.NET-re s örülök, hogy Te is jobbá akarod tenni szeretteid életét!

+ A SunMoney.NET HIVATALOS infóinak, leírásainak, válaszainak jó részét jelenleg a HIVATALOS képzési oldalon a SunMoneyNET.COM -on találod meg, ugyhogy itt sem árt felregisztrálnod az ottni külön hírlevelükre! S ha bármi kérdésed van akkor az itt lévő élő chatjüktől kérdezd munkaidőben, s Te se válaszolj az alvonaladnak, hanem irányítsd őket is eme élő chatre, hisz ezért hozták létre, EZ másolható csak, hihetetlen nagy előny más MLM-ekhez képest, mert így nem kell annyit tanulni senkinek!:
http://www.sunmoneyNET.COM/register

 


A bejelentkezéshez e-mailben kapod meg a felhasználói ID-et és jelszavadat is, melyet érdemes egyből megváltoztatni.

EuroBV = sima euró (majd át lesz írva az admin felületen is!)

SPS = Solar Panel System = A cég által anno ajánlott terv, mely szerint érdemes az üzletépítést elkezdeni:


Az alattad épülő hálózatot a "Hálózat" > "Hálózati fa" menüpont alatt láthatod akkor is ha csak ingyen regisztráltál, s ingyen regisztrációval is tud épülni a csapatod alattad az én oldalamról átlag napi több regisztrálóval is. A saját ajánlói linked egyből bejelentkezés után a főoldalon találod, amivel Te is tudsz alád másokat csatlakoztatni már ingyen is! A "Webáruház" menüpontban érheted el az online befektetési csomagokat. A 2 féle csomag közötti különbség:

NAPELEM CSOMAG = TELJESÍTMÉNY CSOMAG: ( 2 eurótól ):
Ezen csomagok mindegyike egy-egy napelempark befektetés, azaz itt tudsz részesedést vásárolni a napelemekből. Ezen részesedésed a napelemek által minden hónapban megtermelt áram "Watt"-jaival van mérve. Tehát ha csak befektetni szeretnél online és nem akarsz csapatot építeni, akkor elég ezen úgynevezett napelem illetve teljesítmény csomagok közül választanod. Így évente átlag 10% profitot fognak hozni Neked ezen napelem csomagok attól függően, hogy mennyit fektetsz be. Ha pl. 10 000 eurót, akkor 1 év múlva lesz kb. 11 000 euród. Azért nem fix a %, mert a napsütéstől függ, de egyre inkább egyre délebbibb régiókba építik az egyre fejledtebb napelemparkokat, így e % folyamatosan mindenkinek csak nőni fog! Jó hír, hogy mindenki a hálózat összesített teljesítményéből részesül, azaz a magyarok sem csak a magyar napelemekből kapnak %-ot, így nekünk is, egyre több % kamatunk lesz a napelempark befektetéseinkre ( = napelem csomagjainkra = teljesítmény csomagjainkra) ha afrikában építik a következő napelemparkot s nem pedig Grönlandon, s ugye ez a terv, csak azért építettek párat itthon is, hogy el lehessen menni megnézni személyesen is igazából, mert sok a kétkező, de persze a nagyobbakat a jobban termelő délebbibb napsütöttébb régiókba tervezik egyre inkább!! Ezen napelem csomagok a szokásos 25 éves "kár eseti" garancián kívül még visszavásárlási garanciával is rendelkeznek! Azaz ha mégsem tetszene valamiért később eme napelem befektetés, akkor garantálja a cég, hogy visszavásárolja őket tőled!

ÜZLETI CSOMAG ( 30 eurótól ):
Ha egy évi átlag 10%-ot hozó sima online befektetésnél többet szeretnél, s üzletet is akarsz építeni, mert Te is látod, hogy ez a jövő nagy trendjeinek kombinációja ( s hosszútávon gondolkodva Te is megérted, hogy a cég folyamatosan fejlődik [a cég alapítójával is beszéltem 2015-Jan-27-én], és ennél fényévekkel hatékonyabb lesz majd szép fokozatosan minden [csak sok jogi és egyéb támadás éri ugye gondolom olajcégek és társai felől ezért megy ilyen lassan ] ), s még több pénzt szeretnél keresni, akkor ezen üzleti csomagok közül válassz! Ezekért cserébe még több féle jutalékokra leszel jogosult, a konkrét %-ok a a hivatalos fent belinkelt képzési oldalon vannak! Az üzleti csomagok mindig magukban foglalnak egy "teljesítmény csomagot" is (a fenti teljesítmény csomagokhoz hasonlóan oda van írva, hogy mennyi Watt-nyi "sima" befektetést kapsz). Valamint ugye a csapatod után plusszban még hány %-ot kapsz a bináris hálózatból. A közvetlen 5-10% pedig azt jelenti, hogy minden közvetlen csatlakoztatott emberkéd befizetéséből mennyit kapsz. Nemrég bevezetésre került egy új jutalékforma, mellyel a közvetlen üzleti csomagokból 15-35%-ot is tudsz pani. Ezen üzleti csomagok feljogosítanak még számos ingyenes VIP MLM képzésre, akciókra, időszakos nyereményjátékokra, melyek már többször is voltak (pl. luxus nyaralás nyereményjáték vagy Kasza Tamás képzés).

"Upgradelni", azaz később csak 2 csomag közötti különbséget befizetni sajna nem lehet, a csomagok mindig az eredeti árukon kaphatóak, így ha komolyan gondolod az MLM üzletépítést is, akkor én mindenféleképpen Neked is MINIMUM a 150 eurós üzleti csomagot ajánlom már kezdésnek is, mert ez a legolcsóbb mellyel már bináris jutalékot is végtelen mélységből fogsz kapni (5%-5%-5%-okat) Te is az alattad a gyengébbik lábadon lévő napelemes befektetésekből, minden euró forgalomból és megtermelt áram eladásból is! Újabb újítás, hogy nemrég bevezetésre került egy 1000 eurós csomag is a 2000 eurós üzleti csomagon kívül is, mellyel máár meg tudod kapni a végtelen bináris hálózatodból a maximálisan megkapható 10-10-10%-okat! 500 eurós üzleti csomaggal meg 7,5%-7,5%-7,5%-okat kapsz végtelen mélységből mindenből.

A rendszer az üzleti csomag fajtáját a hónap utolsó napján vizsgálja, így ha a hónap utolsó napján vásárolsz csak egy új üzleti csomagot, ez esetben is az egész hónapra megkapod az üzleti csomag szerinti magasabb jutalékokat, mert ez esetben is úgy veszi, mintha már hó elejétől meg lett volna a csomagod vagy akár a napelem befektetésed (hisz ez ugye a teljesítmény csomagokra is érvényes)!

2 különböző ár azért van ugyanazon csomagnál, mert paypalos fizetésnél van némi plussz díj (a paypal jutaléklevonásai miatt), így ott a 2 eurós csomag 2,44 euró paypallal fizetve. Banki átutalással ez 2 euró, csak azt lehet több nap míg megkapják, és míg az ügyfélszolgálat regisztrálja az admin felületen is, ezért fontos, hogy figyelj erre ha a hónap végefelé váltanál csak nagyobb csomagra! A paypalt viszont azonnal regisztrálja az automata rendszer, így azonnal az admin felületeden is láthatod majd a napelem befektetésed, vagy üzleti csomagodat!

Meghívni másokat a "Hálózat" > "Tag elhejezése " menüpontja alatt tudsz egy konkrét pozícióra (akár ingyen is már), ha nem jó neked a Láb kiválasztása alatti beállítás, mely szerint alapból azon jobb vagy baloldali lábad legkülső és legalsó részére helyez amúgy automatikusan a rendszer minden tagot ha csak simán a Tag elhelyezése menüpont nélkül a sima főoldalon is megtalálható ajánlói linkeddel hívsz meg valakit. Mert ha a tag elhelyezése menüpont alatt választasz egy konkrét pozíviót akkor ahhoz külön ajánlói linket generál neked a rendszer!
Akiket Te hívtál meg személyesen azoknak láthatod csak a nevét a hálózati fában (jogi okok miatt), így akiknek nem látod a nevéd, de látod, hogy ott vannak, azok jó eséllyel általam regisztráltak alád ;) (Persze lehet, hogy más által, hisz más is építkezik ugye). Tehát ne aggód, mert akik a honlapomról reggeltek alád, azoknak csak a pozícióját/ID számát láthatod, a nevét nem, de attól még a te csapatod forgalmába is ugyanúgy beleszámít MINDEN általa és a csapata által generált jutalék, watt, euró (csak ennek megkapásához ugye üzleti csomagra is szükséged van!)!

A "Fiók" -> "Adatok módosítása" menüpont alatt töltsd ki a további adataidat is, csak így fogsz tudni jutalékot kapni!

- KIFIZETÉSI MINIMUM: 10 euró

--> A Kifizetéshez először a pénzügyek > átvezetés menüpontjával vezesd át a bónusz számládról a pénzt a kifizetési számlára, majd pedig a pénzügyek > kiutalás menüpontjában utaltasd ki, majd erősítsd meg emailben a kifizetést 1 kattintással (a biztonság miatt ugye), s 2-3 napon belül megkapod a pénzed! Korábban még kellett papir formájú szerződést is postázni, de 2015 Június 10-től már nem kell, már úgy is kifizetnek ha nem küldted el papiron is a szerződést! Fejlődik a sunmoney, már ezt is megoldotta sok mással egyetemben, tehát már nem kell papiron semmit sem küldözgetni, csak online 2 kattintás a fentiek szerint és kifizetnek!!!! ;))

Hamarosan még több infó itt is!

Bővebb infókat a hivatalos képzési oldalon (kérdezd az ÉLŐ CHATjüket munkaidőben bátran ha bármi további kérdésed lenne!) , + a SunMoney YouTube csatornáján is egyre több plussz előadást, infót találsz!


+ Kb. már 1 éve: INGYENES bevezető előadások minden csütörtökön este 6-tól Budapesten
,
melyre már egyből a potenciális érdeklődőiddel együtt gyere! Előadások után már ingyenes képzés is szokott lenni minden héten! Helyszín: Az ÚJ Iroda és előadóterem: Budapest, 1061, Király utca 16. Irodaházban: SunMoneyNetwork Kft. Eme új irodába lehet menni munkaidőben személyesen is bármikor kérdést feltenni!


További kérdés esetén segítséget bátran kérj a hivatalos képzési oldaltól akár élő chaten vagy:

photo Bende Krisztina
Irodavezető, SunMoney Network Oktatási Központ
Skype: sunmoneynet
Hivatalos képzési oldal : www.sunmoneynet.com
Helyszín: Iroda és előadóterem: Budapest, 1061, Király utca 16. Irodaházban: SunMoneyNetwork Kft. (A tőle kb. 60 méterre lévő régi Anker köz 2-4.-ből költözött át, de még ott is ott van a másik iroda is azért ha netán az új irodában épp nem lenne ott senki ebédszünet vagy hasonló miatt, vagy nagyobb bizonyosság kellene arról, hogy valódi-e a cég! ;) )
Sunmoney napelempark befektetési cég irodája Budapesten

+ Újabb napelemes mlm videók s a meglévőek szinkronizálása is folyamatban van!

Addig is tanuld meg a sikeres internetes MLM pénzkeresés módszerei, titkai alól az e témában általam összegyűjtött legfontosabb siker-tippeket! ;)

Hajrá!
Neked is Sok Sikert s Víg Kalandokat Kívánok ! ;)
Adrián (Az én további Kapcsolat infóim a láblécben)
Ha netán még nem tetted volna:
napelem befektetés online napelem MLM befektetésnapelem mlm online befektetés
KIFIZETÉSI BIZONYLATAIM:
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11. , 12. , 13. , 14. , 15. , 16. , 17.

online internetes mlm cégek
Regisztrálj a SunMoney-ra MOST!

E cikkemet publikáltam: 2015. 01. 28.
Utolsó frissítés időpontja: 2017. 08. 05.
Utolsó frissítés mértéke 1-10-es skálán: 2 ( Új kifizetési bizonylat + A videókat frissítettem, a többi is nemsokára frissítve lesz, sajna elég rég frissítettem sok mindent e cikkemben, de a cég azóta is nő, s fejlődik nemzetközi szinten csak én nem bírok minden cikkemben mindent egyszerre frissíteni! )