Befektetések online Online befektetések Jól jövedelmező fejlett modern technológiai pénzügyi befektetések: SkyWay drótvasút húrvasút a jövő szállítási és közlekedési eszköze!

Környezetvédelmi befektetés

NAPELEM BEFEKTETÉS

Online befektetés kezdőknek

ONLINE BEFEKTETÉS

online


LÉGY NAPRAKÉSZ!

új online befektetések emailben
ÚJ online befektetési lehetőségek emailben! Idő = Pénz! Ne maradj le! Tudd meg Az Elsők között, mely cégek a megbízhatóak!
KeresztNeved: *

E-mailed: *

E befektetésről 3 percben:


Akár 100x-os profit 2 éven belül!

MÁR MŰKÖDŐ húrvasút technológiai befektetéssel:

2016-11-29 óta működik a 4 féle tesztpálya szakasz közül a legkisebb SkyWay személyszállító technológia.


+ Jutalékok akár 24 szint mélységből!

Saját KIFIZETÉSI BIZONYLAT ITT

+ Felsővonalamtól: KIFIZETÉSI BIZONYLAT ITT + ITT
A SkyWay


TECHNOLÓGIA ELŐNYEI:


Eme magas hozamú jól jövedelmező fejlett modern technológiai pénzügyi befektetések előnyei:


Félkész valódi bemutató teszpark!:
Skyway ECOtechnopark Eco Techno Park Skyway tesztpark ecotechnopark építkezés fotó 1 Skyway tesztpark ecotechnopark építkezés fotó 2
Skyway tesztpark ecotechnopark építkezés fotó 3 Skyway tesztpark ecotechnopark építkezés fotó 4
Skyway tesztpark ecotechnopark építkezés fotó 5 Skyway tesztpark ecotechnopark építkezés fotó 6
Skyway tesztpark ecotechnopark építkezés fotó 7 Skyway tesztpark ecotechnopark építkezés fotó 8
Skyway tesztpark ecotechnopark építkezés fotó 9 Skyway tesztpark ecotechnopark építkezés fotó 10
Skyway ECOtechnopark Eco Techno Park térkép a valóságban hol van

MÁR MŰKÖDIK az egyik féle modern húrvasút technológia a legalább 4 féle különböző típusú SkyWay fejlett szállítási technológiák közül, melyek szintén már félig készek a tesztpályán! Videók ezekről is lejjebb, addig is íme 3 másik működő skyway húrvasút videó:

+ 1 videó ahogy száguld (a fejlesztési igazgatóval)
+ E videóban 3:20-tól skyway húrvasút belső nézetből is!
+ Az első demonstráción résztvevő egyik ember kézikamerás videója itt


A SkyWay EXPO-kon, kiálításokon, nyílt napokon:

moszkvai SkyWay EXPO kiállítás Eddig pl. Moszkvában a Russia Transport nevűn ( részletesebben pl. 0:30-tól itt ), vagy Minszkben volt Rod Hook ausztrál üzletemberrel, vagy pl. ott voltak Melburni kiállításon, és a Berlini 2016-os Innotrans kiállításon immáron nem csak modelvasúttal, de már 2 féle valós méretű kabinnal is Orosz nyelven :

Ebből a pici méretű rövidtávra tervezett kabin hivatalosan 14 személyes de akár 20-an is elférnek benne :D Orosz nyelven Én ( e cikk írója) személyesen voltam OFFline SkyWay előadáson Budapesten, ahol mindkét előadó mondta, hogy élőben voltak ők is ezen a berlini Innotrans EXPO kiállításon és ők is beleültek ezen SkyWay kabinokba személyesen is tehát tuti nem kamu! + 1 videó (sajna oroszul Orosz nyelven ) a kiállításról itt vagy itt
skyway drótvasút kész valódi valós élő méretű kabin


Magasabb utazási SEBESSÉG
Akár 500 Km/óra
jól jövedelmező modern fejlett technológiai online befektetések
( Pl. A sportautóknál aerodinamikailag 3-5x jobb szabadalmaztatott technológia. Feleakkora kerékgördülési ellenállás a hagyományos vonatkerekekhez képest. )

2000x nagyobb BIZTONSÁG
A gépjárművekhez képest.
jól jövedelmező magas hozamú technológiai pénzügyi befektetések az interneten

7x OLCSÓBB utazás + szállítás
A hagyományos vonatokhoz képest. Ez a 7x olcsóbb utiköltség a hagyományos vonatpályákhoz képesti töredék áron való kiépítés és az üzemeltetéshez szükséges 10-ed annyi üzemanyag / áram miatt lehetséges.
magas hozamú fejlett modern technológiai pénzügyi befektetések online
A hagyományos vonatoknál 2x olcsóbb, a metróhoz képest 5x olcsóbb, a mágnesvasúthoz képest 10x olcsóbb az építése!

Megkímélt tájak és élőhelyek
A földeket, termőtalajt és élővilágot is sokkal inkább megkíméli eme modern technológia minden más földi közlekedési / szállítási módhoz képest (az élőhelyeket nem kell feltúrni és elválasztani veszélyes utakkal, sínekkel, töltéssel).
fejlett technológiai befektetések az interneten

SZABADALOMMAL VÉDETT technológia
TÖBB SZÁZ SZABADALOM védi a közel 40 év kutatói és fejlesztői munka eredményeit, mely mind a SkyWay kizárólagos tulajdona. S eme cég profitjából most Te is hatékonyan részesedhetsz befektetőként! A SkyWay fejlett modern technológiák 3D bemutatója magyar szinkronos videó Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal :skyway szállítási technológia


A SkyWay

környezetbarát technológiáról bővebben:- Minimális mennyiségű földmozgatás
- Ökoszisztéma megőrzése
- Magas energiahatékonyság (kevesebb energiafelhasználás)
- Szennyező anyagok kibocsájtásának minimalizálása
- Zaj és vibráció csökkentés
- Magas elektromos biztonság
--> Nyersanyag, energia, munkaerő és pénzügyi megtakarítások
- Lézeres és GPS-es távolságkövetés és minden szükséges biztonsági faktor (40 év fejlesztés!!), mely lehetővé teszi akár azt is hogy a vonatok 2 másodpercenként kövessék egymás nagy sebességen teljes biztonságban!
- Beépített internet és fejlett mesterséges intelligencia, mellyel akár hanggal is lehet majd beszélgetni!
- További egyellőre még scifiségük miatt többnyire titkos szuperfejlett technológiai tervek, pl. az MRI-hez hasonló magasfrekvenciás betegségelőrejelző modern technológiák és hasonló ma még sci-fiként is alig elképzelhető szuperfejledt technológiák!! Bár ezek még a jövő zenéje, s a betegségelőrejelzőt is egyellőre csak az 1 személyes kabinokba tervezik még..! ;)

skyway modern fejlett szállítási technológia
Marina Gorka = a Fehéroroszországban épulő élő teszt pálya = valódi bemutató szakasz = ECO-TECHNO PARK már több hónappal ezelőtt 2016 augutsztusában így épült Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal:

skyway valódi kész valós méretű igazi húrvasút eco techno park fotó 2016 építésről skyway valódi kész valós méretű igazi húrvasút eco techno park fotók 2016 építéséről
HAMAROSAN KÉSZ LESZ, és akkor tőzsdére megy a cég, és akkor már NEM lesz lehetőséged ilyen olcsón részvényeket venni, ugyhogy ha a Googlenál és Applenál meg Facebooknál lemaradtál egy mamuttrendről, akkor most még van egy kis időd 2017-ig , mert 2017 tavasza felé várhatóan már elkészül a teszpark! Tehát NE maradj le Te se, mert páratlanul jó megtérülésű, magas hozamú lesz eme fantasztikus, több száz szabadalommal védett modern technológiai pénzügyi befektetési lehetőség! ( Az ingyen 100 részvény [=100 shares] sajna már megszűnt, hisz a pár kilóméter hosszú tesztpálya elkészülése után már nemigen van szüksége a cégnek efféle kis és közép befektetőket becsábító marketingre, hisz akkor már a nagybefektetők maguktól fognak hozzá menni, mert látszik, majd, hogy élesben is tényleg működik és így meg lesz már az összes eddig hiányzó engedély és kétely eloszlatás is! S pont ezen egyre növő bizonyosságok miatt már most egyre rohamosabban csökken az ugyanannyi pénzért megvehető részvények darabszáma! Nemrég 2016 szeptemberében még kétszer ennyi részvényt lehetett kapni ugyanannyi pénzért, tehát lényegében az utóbbi 2 hónap alatt megduplázódott a részvények ára (azaz akár Te is eladhatod 2x annyiért ha 2 hónappal ezelőtt vettél! )
+ Ez a tesztpark már egy fizikailag is mégjobban kézzel foghatóbb 2. támpont ahova akár személyen is elmehetsz megnézni épp az ECO-TECHNO-PARK-ba, hogy miként halad a TesztPálya építés, hogy Te is megbizonyosdhass e cég valódiságáról akár személyesen is, de íme még pár támpont videó:
+ VIDEÓK:

Csak a UniBikenak is 6 féle verziója lesz legalább!!:


- Orosz nyelven MAGYAR FELIRATTAL SkyWay 2016 november 23-ai hírek pár friss tesztpálya építkezési videó részlettel
- Orosz nyelven MAGYAR FELIRATTAL Mi a jogi rendszere a részvénykibocsátásnak, és mi képezi a 136 milliárd fontsterling alaptőkét?
- Orosz nyelven MAGYAR FELIRATTAL Az első SkyWay húrvasút sikló (UniBus) készítése és bemutatása
- Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal A SkyWay húrvasút működés közben 3D animáció bemutató
- Orosz nyelven A modern SkyWay húrvasút fejlett technológiai változatai 3D bemutató
- Orosz nyelven Műszaki bemutató + a valóságban már félig kész valós nagyságú teszt park alapkő letétele
- Angol nyelven, angolul SkyWay a TV-ben + a technológia bemutatása Ausztráliában
- Orosz nyelven 1 - 2 - 3 személyes mini személyszállító típusok (UniBike)
- Orosz nyelven MAGYAR FELIRATTAL Anatoly Yunitskiy tervező égi útja, a SkyWay lényegét összefoglaló feliratos videó
- Orosz nyelven MAGYAR FELIRATTAL SkyWay 2016 novemberi hírek 2
- Orosz nyelven MAGYAR FELIRATTAL 2016 november: teszpark építkezésről +1 videó


skyway online befektetés magyarul


SkyWay


BEFEKTETŐI ELŐNYÖK:

Jól jövedelmező magas hozamú modern fejlett technológiai pénzügyi befektetések:


Akár 1 000x-es profit 2 éven belül!

bitkoin befektetés online az interneten

Visa/Mastercard, Bitcoin, WebMoney, OkPay, Perfect Money , AdvCash, QIWI wallet, Yandex money, SWIFT, EXMO, BTC-E, Payeer, ECoin (a Bitcoin is az advcashnél jön elő)


Élethosszig tartó osztalék
Részvényarányosan a cég teljes profitjából!

Örökölhető passzív jövedelem


Kifizetési minimum: 30$ (kifizetés 2 munkanapon belül)

Befizetési minimum: 15$

Már 93 ország és több mint 80.000 befektető részvényes csatlakozott a Skyway-hez! S nem sok idő maradt hátra! A 4 tervezett közösségi befektetői évből 3 sikeres év már mögöttünk van (hisz a 15 fázis előre meg van határozva a kibocsájtott részvények számával!)! A projekt fejlődésével folyamatosan zárulnak le a korábbi lehetőségek és rohamosan változnak a diszkontok! Az 1:1500-as kezdetihez képest ma már csak 1:250-es diszkonttal lehet SkyWay részvényhez jutni. Ez a folyamat a készültségi szint előrehaladtával jelentősen felgyorsul! Már most megjelennek az első SkyWaybe befektetni vágyó, komolyabb nagybefektetők és számukra a prototípuspark megépüléséhez még szükséges összegek nem jelentenek majd gondot..! Az idő fontos tényező. Ne késlekedj! Egyszerre gazdagodj és légy részese egy jobb világ teremtésének!

A SkyWay egyedi, fejlett technológia jövője a valóságban szinkronos videó Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal :+ Jutalékok akár 24 szint mélységből!

A csapatod befizetéseiből kezdetben "csak" 4 szintig jár a jutalék (15% - 4% - 2% - 1%), ám részesülhetsz akár 24 szintig is!:
SkyWay függővasút húrvasút drótvasút jutaléktáblázat
Ha van már csapatbónuszod akkor alap esetben az első szinti jutalékaidról hetente küld SMS-t is a cég! További részletekért és a saját ajánlói linkedért keresd fel a SkyWay webirodád továbbajánlási (=partner/referral) részét!

Ha az MLM üzletépítés (= továbbajánlás) terén is sikeres akarsz lenni, akkor ajánlom olvasd el eme cikkemet is az online MLM siker 5 titkával!


Saját KIFIZETÉSI BIZONYLAT ITT

+ Felsővonalamtól: KIFIZETÉSI BIZONYLAT ITT + ITT


SkyWay drótvasút / húrvasút, a jövő szállítási és közlekedési eszköze!
modern technológiai befektetések

A szponzorom szponzora (aki magyar s magyarul beszél) volt kinn Moszkvában egy nyílt napon, s ő is jól leellenőrizte eme lebegővasút / húrvasút / függővasút befektetési céget a a SkyWayt (személyesen megfogta a termékeit stb.), s tényleg valódi, megbízható, rengeteg ilyen (fél)kész húrvasút/függővasút prototípust bemutattak, s azóta is tartanak nyílt napokat, bemutatókat, ott vannak EXPokon, jól jövedelmező fejlett modern technológiai pénzügyi befektetések s a youtube is tele van a termékeikről készült videókkal is. Nemsoká elkészül egy teljes bemutató szakasz, melyről szintén vannak fenn videók, s ez után fog a cég felmenni a tőzsdére várhatóan 2018-ban, s ekkor már várhatóak a soktízmillió eurós előberuházások fokozatos valóra váltása is. Dubaial és számos európai országgal is már előszerződtek, több mint 100 000 000 000 DOLLÁR értékű előrendeléssel!! Ugye a teszt park elkészülését és így az engedélyek és biztonsági és működési bizonyosságok megszerzését érthetően ugye mindenki azért meg akarja várni. Sőt bár még egyáltalán nem biztos, de olyanokat csiripelnek a madarak, hogy már lehet, hogy decembertől is elkezdenek részvényalapú jutalékokat osztani, kisebb, korábbi előrendelésekből mindenkinek, mert már az ECO-TECHNO PARK elkészülte előtt is lehet, hogy pár kisebb projectet előre kifizetnek. Minden kifizetettmegrendelés profitjából részvényarányos módon történik a cég profitjából a jutalékfizetés mindenkinek olyan arányban, amilyen arányban birtokolja a részvények X%-át ugye, ezt fogod látni majd az admin felületeden is, melyet 2 munkanapon belül kifizetnek ha kikéred. Ám az igazán nagy üzlet a részvényárak folyamatos növekedésében is rejlik hisz nagyon e trend elején járunk, s majd a tözsdére menés után, amikor elindulnak a korábbi 100 000 000 000 DOLLÁR értékű előszerződések a gyakorlatban akkor jönnek majd a messze még nagyobb osztalékok igazán egyre inkább az idő előrehaladtával 2017-2018-tól, bár már most is egyre inkább mint a popkorn pattogás a mikróban jönnek az egyre nagyobb befektetők, hisz már űzemel is az első tesztpálya!
skyway a jövő szállítási technológiája
Tehát mint a popcorn exponenciálisan egyre több újabb tényleges nagybefektettő jön a tényleges megrendelésekkel (hisz ekkor már látják élőben is, hogy működik a demó szakaszon, mely 2017 tavasz-nyár felé fog kész lenni!) ekkor fognak felszökni a részvényárak az egekbe, s ezért így akár már fél év múlva is 1000x-es áron is el lehet adni őket (erre is lesz majd opció admin felületen), mert 2017 májusa nemsoká itt van, már nincs sok időd arra, hogy olcsón vegyél részvényeket (mert folyamatosan megy fel az áruk már régóta, pl. pár hónapja majdnem féláron lehetett még kapni!)!! S ha nem adod el a részvényeidet a jövőben sokszoros árakon akkor ugye a részvényeknek köszönhetően társ tulajdonossá válhatsz, és jönnni fognak majd ugye a szép részvényesi jutalékok a cég össz profitjából mindenkinek olyan arányban, amilyen arányban birtokol részvényeket! Természetesen ugye a 100 db ingyen részvény valójában nem olyan sok, főleg a marketing miatt adták anno, hisz valójában most kb. 2 forint 1 darab részvény, tehát ha csak az ingyen részvényeidre alapozol nem sok osztalékot fogsz valójában kapni hisz ugye másoknak százezrével vannak részvényeik / fő, azonban FONTOS: A tőzsdei kibocsátás után 2018-ban a SkyWay garantálja, hogy legalabb 1 dolláros árfolyamon visszavásárolja a részvények darabját, aki elakarja adni, tehát ahogy a facebook részvények is mentek fel 10 000x-es árakat, így a 100 db ingyen részvény (mely 2016 vége óta sajna már nem jár az új belépőknek) is majd minimum 100$-t fog érni, amikor tőzsdére megy 2018-ban és akkor még nem számoltunk a további növekedéssel, pl. nem csak 1 hanem több év után, mert ha kiszámolod akkor csak a könnyebb hihetőség kedvéért írtam a cikk címébe 100x-os profitot, mert valójában így kb. 1000x-es a várható profit már 2017-ben is!! Hisz 2016-ban is már többször megduplázódott a részvények ára ÚGY, hogy a tesz park még kész sincs, ám jövő tavasz-nyár felé már TUTI kész lesz, s ez egyáltalán nem mindegy, hogy nincs húrvasút vagy van működő, s ezért tud majd így ilyen hamar majd ennyit dobni a befektetésed értékén a teszt park elkészülése 2017-ben, s addig nincs sok idő már, folyamatosan jönnek az újabb képek és videók ahogy készül, majd én is rakom fel és frissítem is sűrűn e cikkem, hogy a sok kétkedő majd lássa, hisz tudom én jól, hogy a többségnek egyszerűen csak akkor lesz reális amikor már működik a húrvasút ^^ Persze akkor a részvény árak már 100-1000-es vagy akár még többszörösén is fenn lesznek, de persze ki mikor lép...!! Hasonló lehetőség nem sűrűn adódik meg mindenkinek manapság!!! Nem véletlenül fektettek be már eddig is több mint 100 000 000 dollárt mások, s akár azt is megvárhatod, hogy a piaci érték akár részvényenként 10-20$-ra is felmennyen (pl. pár év alatt) és akkor akár 10 000 meg még többszörös profitokra is szert tehetsz pár év alatt! Olyan ez mintha beszálltál volna anno a Bitcoinba, Aliexpressbe, Facebookba, stb., mert ha összehasonlítod, ez is hasonló nagyságrendű trend lesz, hacsak nem terjednek el nagyon hamar az antigravitációs UFÓhajtóműves StarWars "űrhajómeghajtók" az átlag köznapi életben is, még a BKV helyett is..!! ;D Tehát lehet, hogy még Neked is (mint anno Nekem is) túl hihetetlenül hangzik most, viszont ez hasonlóan volt számos pár év alatt 100 000x-es mamutnövekedésekre is képessé vált hasonlóan innovatív kezdő, korábban még kisebb méretekből induló, ám később mamutóriássá váló céggel is a múltban korábban is, ráadásul azok nem mindegyike mögött állt már egy kb. 40 éves megelőző kutatási munka s mégis ha kiszámolod a facebook bevétele 14 év alatt több milliószorosára nőtt!!! Gondold csak el, ha akkor anno a Googleba, Facebookba, Appleba, Youtubeba, Bitcoinba anno beszálhattál volna részvényesként osztalékért!! 5-6 év alatt szó szerint kb. milliószorosára nőtt az értéke pl. a Bitcoinnak is mert akkorát újított ( decentralizálta az internetes pénztárcák világát), s ma már kb. a fél bolygó bitcoint használ. Egyik ilyen ipse akor a kezdetek kezdetén beszált kb. fél dollárral szó szerint dollár akkor poénból (hisz ő se hitt benne, mert ott se volt még kész tesztpark xD) s így is milliomos lett kb. fél dollárral pusztán azzal, hogy várt 5-6 évet, s itt a SkyWaynél is ha pl. nem 1 hanem 14 évet vársz, hogy tuti biztosra több millószoros árakon tudd eladni a részvényeidet akkor mi lenne?

Akár csak párszáz részvénnyel a maiakhoz képesti akkori nevetségesen alacsony részvényáraikon mennyi pl. facebook részvényt vettél volna anno mielőtt megnőtt? Mert nem ilyen Twitter szerű másodhegedűs a húrszállítás a hagyományos tömegközlekedéshez képest, hanem facebook szerűen fogja előbb utóbb dominálni a teljes közlekedési, utazási piacot úgy ahogy a lovaskocsikat lecserélte teljesen a motor, a gőzmozdonyokat pedig a villanymotor.. Még ha kezdetben sok is a konkurens érdekeltségek támadása, s így még ha csak kevésbé gyorsan fognak felmenni az amúgy most részletfizetéssel is megvásárolható részvény árak, s legrosszabb esetben megeshet (pl. ha sok a támadás a konkurenciától), hogy netán csak 5-6 év alatt nő 10x-esre a részvények értéke (annak ellenére, hogy most is már 1-2 havonta duplázódik!!!!), tehát tetelezzük fel eme legrosszabb esetet és még így is messze sokkal magasabb megtérülésű mint a legtöbb online befektetés, amivel valaha is találkoztam!!!! E technológia már töbszáz szabadalommal készül évtizedek óta és 100%ig biztos vagyok benne, hogy ez lesz a jövő egyik hihetetlen hatalmas trendje az olyan dolgokról nem is beszélve, hogy ezekben a vonatokban már a beépített internet és mesterséges intelligencia ALAP lesz, pont mint a scifi filmekben csak ez már a valóságban is ott volt pl. a berlini kiállításokon is (lást feljebbi videók és képek!!)! Ráadásul ennél csak fejledtebb dolgok fognak még jönni, amikről még később írok, de szerintem még túl scifi lenne az átlagnak, de persze ilyen alap dolgokkal is tele van/lesz mint lézeres és GPS-es távolságkövetés olyan fejlett szinten hogy akár 2 másodperces eltérésekkel tudnák küldeni a vonatokat, az automata rendszer miatt így sem ütköznének stb. nehidd hogy a 40 éves fejlesztés alatt nem gondoltak mindenre, ezért tartott ennyi ideig, s most már tényleg a célegyenesben vagyunk, ezért váratott a fizikai megvalósítás ennyit, hisz mindent jól ki kellett dolgozni, s ezeken kívül is számtalan infó van e cégről és a húrvasút technológiáról is még magyarul is a neten, +hírlevélben is küldik mindig a friss infókat, webináriumok már magyarul is, stb. s én is rakom fel a friss infókat folyamatosan e cikkembe, mely még közel nincs kész, csak gondoltam addig is felrakom, hogy Te is tudj róla mihamarabb! + A honlapját is fejleszti folyamatosan, pl. nemrég ált át egy új felületre a SkyWay amúgy, ami már sokkal modernebb admin felület, pl. részletes hálózatkijelzést is tud akár 24 szint mélységig is már s már használható is, működik, már alapból ez jön be!
skyway online befektetés magyarul
Eme 15 fázisból most már a 8.-nál járunk!


A SkyWay jelene és jövője bemutató magyar szinkronnal Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal :


Újabb Skyway szinkronos videó Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal :


Mit fogsz válaszolni a felserdülő unokádnak, amikor majd megkérdezi:
„Papa/mama te miért nem vettél SkyWay részvényt, amikor még 1:500-ban adták? Ma pont a 10 000-szeresét érné!”

És őt nem fogja kielégíteni az a válasz: „Tudod kisfiam, épp az Üvegtigris 3-at néztem.”
Tudj meg többet a projektről, vidd hírét másoknak is!


SkyWay


INGYENES REGISZTRÁCIÓ:1.:


Orosz nyelven külföldi befektetésekről Angol nyelven, angolul külföldi befektetésekről Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal
ÚJ JÓ HÍR, a főoldal már tud magyarul: HU-ra állítsd jobb felül!!Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal Ám sajnos az admin oldal még nem tud magyarul (nemsoká fog!), ezért a nyelvet ott addig is először mindig angolra állítsd jobb felül (a 2 betüs ország kódok közül az "EN"-re) s csak ezután google fordítóval magyarra, mert angolról Angol nyelven, angolul jobban fordít magyarra Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal mint oroszról Orosz nyelven!:
Regisztrálj itt (vagy itt ), s erősítsd meg emailben és SMS-ben a regisztrációdat. Ha esetleg nem jönne meg a megerősítő email (ami angolul is volt, nem csak oroszul, de remélhetőleg nemsokára már az is fog magyarul is tudni!), akkor a bejelentkezési oldalon újra tudod küldetni! Ha esetleg nem találnád, akkor nem kell újra regisztrálnod hanem ugye küldesd el újra a megerősítő emailt (ha már regisztráltál, de nem tudnál még bejelentkezni)! Ha kéne még részletesebb segítség a regisztrációhoz akkor lépésről lépésre magyar szinkronos videó segítség itt Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal ! FONTOS, hogy valódi teljes nevet adj meg regisztrációkor, mert később azt kell hitelesítened, s csak így lehetsz rendes befektetési részvényes!


2.:


Bejelentkezés után erősítsd meg a telefonszámod a 2 faktorú dupla biztonság miatt. Sajna későn tudtam meg én is, hogy a 100 db ingyen részvény már nem jár 2016 végefele óta, ezért bocsi (én még megkaptam anno, s azóta helyette új meghívói bónusz részvények járnak ha 1 hónapon belül fizet be a meghívottad!) Részvény = Shares!


3.:


Vásárolj részvényeket. Angolul "SHARES"-eket! Sok féle van. Vannak egyszeri összegesek, havonta fizetendők is akár részletfizetésre is. A google fordító is elég jól működik ha nem tudnál angolul. Fontos, hogy bankkártyás befizetésnél olyan sorrendbe és úgy írd be a nevedet, ahogy az admin felületeden bejelentkezés után baloldalt felül látszik. Ez ha regisztrációkor jól töltötted ki akkor a magyarnál megszokotthoz képest fordított sorrendben lesz (first name = keresztnév, surname = családnév = vezetéknév), s így kell beírnod a bankkártya adataidhoz is elvileg ha amúgy nem működne (mert többen mondták hogy volt, akinél nem működött így), de persze lehet ha olyan a bankod akkor amúgy is működik, csak fontos, hogy próbáld ékezetek nélkül is mindkét sorrendben ha netán nem működne, mert sok a kavarodás még mindig sajna a különböző nyelvi karakterek miatt (nem csak eme cégnél, hanem sajna sok helyen), de elvileg már átált a cég magyart is tudó karakterkódolásra, tehát elvileg ilyesmi probléma már nem lesz, de azért leírtam a biztonság kedvéért.

4.:


Vegyél részt a rendszeres, ingyenes SkyWay webináriumokon akár magyarul (a hivatalos hírlevélben kapod majd az időpontokat minden országhoz, s immáron a magyar webináriumokhoz már külön [sajna még orosz] értesítőt kapsz a kezdés előtt 1 órával a Mirapolis Mailről (noreply@mirapolismailer.ru) "Bevezető előadás újaknak a SW." caímmel! Addig is nézz utána a lenti elérhetőségeken, pl. a magyar facebook csoportba lépj be, stb. s tanulj, főleg ha Te is csapatot akarsz építeni! S olvasd a rendszeres hírlevelüket, mert sokszor nem csak webinárium infók, de nagyon fontos infók is vannak benne (mint pl. a nemrég elindult működő húrvasút, vagy magyarosítás, vagy januári fő skyway csúcshatlálkozó a fő SkyWay tulajokkal, stb.!). Néhány email persze még oroszul jön főleg, hisz nem magyar cég, de google fordító egész jól fordítja azokat is, addig is amíg azok is magyarosítva nem lesznek! ;)

5.:


Utaltasd ki a pénzed! Fontos, hogy itthon nem mindegyik bank támogatja még a közvetlenül bankkártyára utalást (hallottam olyat, akinek sikerült, s olyat is akinek nem, s pl. én KnH bankom azt se tudta miaz xD, bár elvileg egyre inkább vezetik be itthon is), s mivel nincs közvetlenül bankszámlára utalás a skywaynél ezért én azt ajánlom, hogy ha csak nem vagy teljesen biztos abban, hogy a te bankod tud már bankkártyára utalást akkor a kifizetéshez először kreálj inkább egy neked megfelelő és a kiutaláshoz elfogadott internetes pénztárcát ezek közül: WebMoney, OkPay, Perfect Money , AdvCash, QIWI wallet, Yandex money. Majd add hozzá ezen pénztárcádat az skyway admin felületeden a Banking -> Settings -> Add rész alatt, majd a Banking -> Withdrawal requests alatt kérheted a kifizetést a money bonus accountodról (a csapatod befizetései után már most is, hisz részvényosztalék még nincs)! Ezen internetes pénztrácákról már többnyire egyből kiutalhatod az itthoni bankszámládra is, vagy akár instant online válthatsz pénzt közöttük vagy akár bitcoinra is a changer.comon (nekem is INSTANT[!] mindig megjött és barátomnak is), s talán úgy a legegyszerűbb forintban hozzájutnod készpénzben, ha ezzel bitcoinra válttatod, majd a budapest belvárosi Bitcoin ATM-ben kiveszed HUF készpénzben, én is tettem már, működik :)
Egy másik kényelmes megoldás lehet pl. ha WebMoneyra utaltatod ki, mert webmoneyal könnyen vásárolhatsz egyből pl. ázsia legnagyobb online adás-vételi Aliexpress.com oldalán is féláron (vagy szintén kiutaltathatsz bankszámládra is). Fontos, hogy webmoneynál NEM a WMID-det, hanem a dollár alapú WMZ purse azonodsítódat kell megadnod kifizetéshez, mely egy Z-betüvel kezdődik!


technológiai befektetések az interneten
FONTOS, hogy sok új infóval, képpel, videóval bővítem e cikkemet is folyamatosan ezért nézz vissza sűrűn ha még kétkednél (pl. most is felraktam 2 új képet a teszt park építéséről ) ;)
Ám addig is REGISZTRÁLJ, hisz a részvényárak folyamatosan mennek felfelé, s ahogy jó előre szóltam, hogy meg fog szűnni az ingyen 100 db részvény, meg is szűnt s ráadásul hamarabb mint, ahogy gondoltam!
skyway lebegővasút függővasút húrvasút befektétes az interneten


Saját KIFIZETÉSI BIZONYLAT ITT

+ Felsővonalamtól: KIFIZETÉSI BIZONYLAT ITT + ITT


Regisztrálj ingyen


a SkyWay.capital-ra!


skyway modern fejlett technológiai befektetés az interneten

HIVATALOS SKYWAY


ELÉRHETŐSÉGEK:Minden a projekt kapcsán felmerülő jogi dokumentum és háttéranyag a személyes SkyWay.capital webiroda belejelntkezés utáni admin felületjén a profil/dokuments menüpontja alatt található meg.


Hivatalos MAGYAR Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:
EMAIL: HUN.SkayWay.Help@gmail.com ( igen, ezt küldte Nekem a hivatalos skyway.capital élő chatje is, ahol többnyire oroszok vannak akik tudnak angolul, s néha még magyarul is tudogató orosz is van, tehát először az élő chaten próbálkozz bármi kérdésed is volna szerintem, úgy a leggyorsabb!!)
SKYPE: Hungary.Support.SkyWay

Hivatalos ANGOL Angol nyelven, angolul ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:
SKYPE: fr.en.support.skyway vagy hughesy43
EMAIL: A support@skyway.capital emailen nem elég jól tudnak angolul így megkértek, hogy inkább eme fenti angolul jól beszélő skype címen kérjünk segítséget, tehát ezen 2 fenti angol skype elérhetőséget a hivatalos support@skyway.capital küldte, sőt most mondja a magyar support hogy ezet a címet vakanu email átirányítási probléma miatt hanyagolják mostanság, de az ÉLŐ CHAT működik a skyway.capitalon ahol sok supportos felváltva segít, s ott mindig hamar válaszoltak angolul nekem is!

+ HIVATALOS SKYWAY CSATORNÁK:


www.Facebook.com/groups/skywayhirportal = A hivatalos oroszok által megbízott magyar képviselők által fenntartott hivatalos magyar SkyWay capital facebook csoport! Kérd felvételed a „SkyWay Hírportál” Facebook csoportba, hogy hetente videókon, képeken, vizuálisan és szövegesen is követni tudd a SkyWay projekt fejlődését és ne a „de nekem miért nem szólt senki” érzésével nézz majd azokra, akik időben kapcsoltak és időben megalapozták a jövőjüket! Kövesd a jelenben formálódó jobb jövőd a saját szemeiddel, figyeld hétről-hétre hogy halad ez a világraszóló projekt! A munkádhoz szükséges minden magyar nyelvű már lefordított és egyéb szükséges segédanyagot is megtalálsz a „SkyWay Hirportal” fájl menüpontja alatt!

www.facebook.com/skyway4gen = Angol hivatalos SkyWay capital facebook csoport!

https://www.linkedin.com/company/skyway-technologies-co

www.YouTube.com/channel/UCHZj0r6RgwEG175AFYbdmWQ

www.SkyWay-Park.com

www.SW-Tech.by ( Itt is mindig sok friss kép és infó van mindig, hisz az én cikkemben sok videó meg kép a teszpark építéséről is akár több hónappal ezelőtti!! )

www.RSW-systems.com ( Rail Sky Way - Systems )
www.RSW-systems.com/new/official-statement

www.Yunitskiy.com/author/english.htm ( = Az alapító honlapja! E-mailje: info@yunitskiy.com )
Az EKO-TECHNO-PARK létrehozása üzleti tervének orosz nyelvű képes prezentációs anyaga:
http://yunitskiy.com/author/2016/2016_99.pdf

Angol nyelvű prospektusok laptopos, tabletes vagy vetített prezentációkhoz:
http://www.yunitskiy.com/author/2015/2015_10.pdf
http://www.yunitskiy.com/author/2016/2016_18.pdf
http://yunitskiy.com/author/2016/2016_29.pdfMagyar nyelven, vagy magyar szinkronnal Magyar nyelvű SkyWay videókat tartalmazó hivatalos belorusz Youtube csatorna:
- www.youtube.com/channel/UC-06_QQ63KErECQJWLXJRYw
- 850 videóval(!!) hivatalos eredeti Skyway videók tematikusan: www.youtube.com/channel/UC-4Fq1tFCRfq51O63u1ZkFg/channels
- Angol nyelvű SkyWay témájú videók (200++ db) https://www.youtube.com/user/AnatolyYunitskiy/playlists
- www.youtube.com/channel/UCGHW55knsLQ8hs5gv-IbOgg
A személyes iroda használatáról szóló orosz nyelvű videók: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6EKhLIDUzME1L_gVgcdoVjrKn2kN2-eq


További részletesebb youtube anyagok:

SkyWay Capital Hírek: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6EKhLIDUzMGllp3nRF_je5oRO5LRt4aN
A Média a SkyWay Capitalról: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6EKhLIDUzMHlr_D904VYK3Akrq6Xd4_8
Tervező iroda: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6EKhLIDUzMGQh4n7h6-m5sfwVIowWfU2
A tervezők közössége: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6EKhLIDUzMFWZU5KnvBgeP0qOc1Wf2dB
Befeketteőknek szóló felhívások: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6EKhLIDUzMFcDXQuH1l9ze3v5dxqKGWw
Partnereink oktatása: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6EKhLIDUzMEPHvSbZ-oljPB3gd3RTHGg
Webináriumok: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6EKhLIDUzMHOYiBGieucXBN2Mt4ZqsNi
SkyWay Capital részvényei: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6EKhLIDUzMHRR-80lJdtJ-ywsW0iwzQ3
We bináriumok csatpornája: https://www.youtube.com/channel/UC-4Fq1tFCRfq51O63u1ZkFg
A SkyWay Capital cég csatornája http://www.youtube.com/c/SkywayCapitalCompany


Külföldi csatornák :

Аngol: https://www.youtube.com/channel/UCHZj0r6RgwEG175AFYbdmWQ?sub_confirmation=1
Magyar: https://www.youtube.com/channel/UC-06_QQ63KErECQJWLXJRYw?sub_confirmation=1
Német: https://www.youtube.com/channel/UCGatfuwwyXoDKpNpdAhuUmA?sub_confirmation=1
Francia: https://www.youtube.com/channel/UCDaIIPhY2IZJdpOch8b2g_g?sub_confirmation=1
Cseh: https://www.youtube.com/channel/UCBXcLV8LOMzwri97Y2WFbvQ?sub_confirmation=1
Litván: https://www.youtube.com/channel/UCP6ziPODP3fZ-OtWd-xvjTw?sub_confirmation=1
Szlovák: https://www.youtube.com/channel/UCQmkIWMCmBC-q3j_ydg1HtA?sub_confirmation=1
Lengyel: https://www.youtube.com/channel/UCderinaYdcTSZ_ZzFK4GMOg?sub_confirmation=1
Olasz: https://www.youtube.com/channel/UCO2-17o2M6SP8tWOQUF7E3Q
Finn: https://www.youtube.com/channel/UC-iXfWbl9ksvf_5BN4S_Tbw
+ A hetente szerdánként és vasárnaponként 20 órakor megtartott on-line webináriumokon az időpontra kattintva megnyíló belépési linkekkel tudsz könnyedén részt venni:

Angol WEBINÁRIUMOK: www.youtube.com/channel/UC-4Fq1tFCRfq51O63u1ZkFg

Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal MAGYAR WEBINÁRIUMOK: A heti technikai információs on line webináriumok szerdán és vasárnap moszkvai idő szerint 21 órakor (magyar idő szerint 20.00-kor) kezdődnek. A webináriumokra az aktuális belépési kódok a:
1. Személyes iroda események/webinárium időpontok (events/webinars schedule) alatt vagy a
2. http://yunitskiy.com/news/2016/news20160613_en.htm oldalon vagy néha a
3. „SkyWay Hírportálon” illetve az aktuális MLM hálózatod (pl. skype) csatornájáin

+1 SkyWay webinárium felvétel magyarul Youtubeon itt Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal

Magyar nyelven, vagy magyar szinkronnal ÉLŐ, SZEMÉLYES, OFF-line SkyWay prezentációk minden héten csütörtökön 18.30-tól az 1062 Budapest Andrássy út 98. alatti MagNet közösségi házban vannak!

Hívd meg az ismerőseidet! Add tovább a jó híreket, hogy örömmel tölthesse el másokat is! Nyílt – és a személyes kapcsolatokra is lehetőséget biztosító – off-line előadások is várnak! Jelentkezni rájuk a SkyWay Hírportálon tudsz: https://www.facebook.com/groups/skywayhirportal/


SkyWay szociális hálózatokon lévő hivatalos elérhetőségei:

✔ Kapcsolatban (ВКонтакте): https://vk.com/skywaycapital
✔ Facebook: https://www.facebook.com/groups/769013959849593/
✔ Osztálytérsak ( Одноклассники): https://ok.ru/group/52729694847180
✔ Twitter: https://twitter.com/skyway_capital
✔ Google+: https://plus.google.com/+SkywayCapitalCompany
✔ Instagram: https://www.instagram.com/skywaycapital/
✔ Az én világom ( Мой Мир): https://my.mail.ru/mail/partnership.rsw/
✔ Viber: http://chats.viber.com/skywaycapital

-----------------------------------------------

+ NEM hivatalos SkyWay csatornák:

https://www.linkedin.com/pulse/lasers-marina-gorka-unitsky-skyway-vija-gabranska

Saját KIFIZETÉSI BIZONYLAT ITT

+ Felsővonalamtól: KIFIZETÉSI BIZONYLAT ITT + ITT


Regisztrálj ingyen


a SkyWay.capital-ra!


skyway modern fejlett technológiai befektetés az interneten

SEGÍTSÉG TAGOKNAK:


SHARES = RÉSZVÉNY


Miután regisztráltál a SkyWayre, 2 db admin felületre is be tudsz jelentkezni:
Van a régebbi: skyway.capital (vagy my.skyway.capital)
+ Készül az újabb: NEW.skyway.capital, mely már működik, sőt, ahogy látom már alapból erre irányít át a régi oldal is!
Az új felületen van pár új funkció is már, pl. az alvonaladat sokkal részletesebben meg tudod nézni (szűrve is) akárhány szint mélységig (névvel, emaillel, telefonszámal) így: "Go to Partner Cabinet" --> "My structure"Bejelentkezés után a "Not verified" pirossal azt jelzi, hogy még nem töltöttél fel dokumentumokat személyazonosságod igazolására, mely nem csak szükségszerű a kifizetésekhez, de a rendes részvénytulajdonossági osztalékokhoz is elengedhetetlen, tehát kattints rá és töltsd fel a kért (pl. személyi igazolvány + 1 közüzemi számla) dokumentum másolatokat, melyeket ügyfélszolgálat 1-2 munkanapon belül engedélyez, s eltűnik a "not verified"! Eme profil verifikációhoz részletes segítség képekkel magyarul itt.

Ha befektettél akkor felhívhat ügyfélszolgálatuk telefonon érdeklődni, amin ne lepődj meg, minden profi cégnél szoktak hasonlót legalább emailben, pl. a UPC is ajánl akciós csomagokat telefonon, és érdeklődik a döntéseid, kérdéseid, kételyeid, elégedettséged és terveid felől! Ez szokásosan jól végzett marketing és nem megijedni kell tőlük hanem pl. feltenni neki a kérdéseidet, ÉS kéréseidet (pl. kérd légyszi Te is HATÁROZOTTAN ÉS NYOMATÉKOSAN, hogy anyanyelvű magyar rendes ügyfélszolgálat is legyen, s ne csak olyan orosz, aki csak alap szinten tanulgatott meg magyarul, ez lenne a legfontosabb szerintem, hogy legalább hatékonyan és gyorsan lehessen beszélni velük, s ügyintézni!!)!A SkyWay webirodádon belül a különböző pénzügyi egyenlegek így működnek:

MAIN ACCOUNT ($) = Ide érkezik meg minden saját befektetésed pénzösszegként először, s ezután ezen összegből vehetsz részvénycsomagokat (angolul a részvény = shares). Tehát FONTOS, hogy miután befizettél ide ebből még vegyél részvényeket, különben nem lesznek részvényeid! Ezen main accounton lévő pénzből, amit Te fektettél be ebből mindig csak reszvenyeket vehetsz, kiutaltatni nem tudod más számlára.

MONEY BONUS ACCOUNT ($) = Ide érkezik meg majd a tőzsdére menés után a részvényarányos jutalék visszaosztás, valamint minden a 24 szintes MLM csapatod befektetéseiből keletkező egyszeri jutalék is (a fenti táblázat szerint), amiket bármikor (a tőzsdére menés és osztalék osztás előtt is) kiutalhatsz magadnak a fenti pénztárcák bármelyikére (én is kiutaltam már innen, raktam fel róla bizonylatot!), illetve részvényeket is vehetsz belőle.

SHARES ACCOUNT ($) = Ezen pénzt nem tudod kivenni a cégből közvetlenül soha, hanem csak share-t azaz részvényeket vehetsz belőle. Ide több módon kaphatsz pénzt: Kaphatsz visszatérítést ha esetleg valami részvényvásárlási tranzakciód nem sikerülne vagy ilyesmi. Illetve itt is tud még gyűlni neked pár féle plussz külön típusú bónusz. A fenti 24 szintes csapat MLM-ből ugye az összes jutalékod nem ide hanem a bonus accountodra gyűlik, csak ezeken felül is vannak ösztönzők és plussz bónuszok mint most megtudtam, mert nekem is elkezdett nőni eme összeg. Például a 3. szint elérésétől kaphatsz ide plussz dollár bónuszokat, illetve pl. ha 30 napon belül minimum 10 ember befizetett alattad (így kaptam én is pár dollárt plusszban ide a szoksásos 15%-os bonus accountos dollárokon felül úgy, hogy még nem is értem el a 3. szintet!!). Tehát ez leginkább egy plussz ösztönző rendszer (amiből csak részvényeket vehetsz), amiről eddig én se tudtam. S még annyi különbség is lehet, hogy talán csak egyszer megvásárolható egyszeri részvényeket vehetsz ebből, tehát részletfizetésest pl. már nem, de ebben már nem vagyok biztos, majd ez is kiderül!

SHARES BONUS ACCOUNT (pcs = pieces = darabszámban megadva) = Ez mindig az aktuális részvényeid darabszámát mutatja, mely arányában kapsz majd osztalékot a húrvasutak profitjából. Úgy nőhet ha veszel pénzért, vagy kaptál régebben 100 db-ot ingyen anno mint én 2016-ban mikor lehetett még, illetve ez utóbbi ingyen 100 részvény bónusz helyett most bevezették 2017-ben már, hogy 100 db ingyen részvényt Te kapsz minden alkalommal, amikor egy új meghívottad először befizet bármennyit 30 napon belül. Szerintem ez jobb mint az eddigi ingyen 100 részvény a sok népnek a semmiért, mert így az kapja a bónuszt, aki valóban meg is dolgozott érte és nem a fölösbe osztogaja már a cég a sok ingyenélőnek mint eddig (hisz már nincs is ilyesmi promócióra szüksége, mert beindult eléggé e nélkül is) :)


+ Hivatalos skyway capital naptárak a főbb eseményekről:
https://skyway.capital/ru/novosti/kalendar_oflayn_meropriyatiy/ https://skyway.capital/ru/novosti/kalendar_meropriyatiy/
+ További pár referencia anyag kigyűjtve (mint pl. az itthoni index vagy origós skyway cikk):
https://skyway.capital/ru/novosti/novie_stati_o_skyway/
- Az OnAir légifuvarozó társaság fehérorosz magazinjában részletes cikk a SkyWayről https://drive.google.com/file/d/0B9iQPCrYk1fBc2M5dkZZZkRTQkU/view


FONTOSABB

SKYWAY HÍREK:


Főleg ezt a részt figyeld sűrűn, mert minden fontosabb hírről itt (is) írok, hátha elkallódna nálad egy orosz hírlevélben (mert olyan azért minden hasonlóan fontosról szokott kimenni, de hálisten magyarul is jön már egyre több hivatalos hírlevél!), vagy nem figyelnéd aktívan a hivatalos SkyWay.capital oldalát + youtube / facebook csatornáit, mert ott is mindig minden hír fenn van! Néhol oroszból fordított google fordítót használtam, de pl. az eredeti orosz hírlevelekben vagy hivatalos immáron magyar elérhetőségeken is utánanézhetsz ha bármi nem lenne teljesen világos!:

- 2017_01_14-15: Újabb Nemzetközi csúcstalálkozó a SkyWay Capital tagjainak, melyen a SkyWay Capital vezetése is részt vesz. Lehetőség nyílik személyesen találkozni a SkyWay Capital vezetésével! Előadások, tájékoztatók várják a résztvevőket, valamint személyesen tehetnek fel kérdéseket a Capital vezetésének! Helyszín: Szlovákiában a Magas-Tátra lábánál fekvő Ótátrafüred (= Starý Smokovec) városában található Grand Hotel Bellevue (Szmokovec orom 21, 062 01 Magas-Tátra, Szlovákia + www.hotelbellevue.sk ) fedett medencével, wellnessrészleggel, valamint 2 étteremmel és éjszakai klubbal várja vendégeit. A SkyWay projekt legfrissebb hírei várják Önöket itt: az első kísérleti menetpróbák eredményei az EkoTechnoParkban, új információk az induló célprojektekről és az elkövetkező hónapok tervei. Az előadóink nem csak a húrvasút háza táján történő legérdekesebb dolgokról fognak informálni minket, hanem minden kérdésünkre is válaszolni fognak. A várható költség kb. 90 EUR, amiben a részvétel, a szállás, a teljes ellátás, valamint a wellness szolgáltatás is benne van, elvileg volt rá jelentkezési határidő a helyek lefoglalása és a csoportos buszozás miatt, de ne törődj vele, mert ha egy kicsit is komolyan gondolod Neked is ott kell lenned, s így legrosszabb esetben rácsörögsz a szállodára és meg tudják mondnai ha telt ház lenne (de még ez esetben is meg tudnád oldani pl. kocsiban, vagy szomszédban a szállást is), s ha pedig már megoldottad, hogy ott vagy (google térkép) akkor kizárt hogy ne engednének helyszínen is jegyet venni ugye, tehát ne törődj a határidőkkel, erről még nem csúsztál le, max a közös olcsóbb buszozásról!! Részletekért nézd a 2016 dec 6-ai hivatalosan is magyar nyelvű hírleveledet, vagy szólj nekem s elküldöm ha egyik oldalon se találnád! Azóta jött hírlevél, hogy simán a jegy 49$, s szállással hotelkajával és wellnessel együtt pedig 119$! A konferencián lesz orosz, szlovák, angol és magyar tolmács is. A részletes 2 napi program és wellness lehetőségek és jelentkezési infók eme fileban!

- 2016_12_végefele: MAGYAROSÍTVA lett a SkyWay capital befektetési oldala kívülről (az admin felület is hamarosan magyarul lesz!)

- 2016_12_31: Év végi ünnepi üdvözlet és pár összegzés a Skyway ügyvezetőségtől nevekkel és szakterületekkel angolul! + St. Petersburg Műszaki Egyetemenről Kutatási és Oktatási Központ vezetőivel + a Műszaki Szabványügyi Bizottság elnökével + A Szövetségi Hivatal Műszaki Szabályozási és Mérésügyi az Orosz Föderáció (Rosstandart) elnökével + Állami tanács, Ipari és Kereskedelmi Minisztérium és hasonló kaliberű emberekkel skyway szabványosítás, minőségi tanúsítás, hivatalos engedélyeztetés állami szervekkel!
skyway  technológia szabványosítasa minőségi tanusítás engedélyek

+ Delegáció járt az EkoTechnoParkban: Belorusz és Fehéroroszország Tudományos Akadémiájának képviselői a minőségi, gyártási. vizsgálati és minősítő központtól is az EkoTechnoParki Delegáció részeként ott voltak további műszaki tudományok doktoraival, műszaki egyetemi tanárokkal és hasonló kaliberű emberekkel a szükséges engedélyeztetési és minősítési folyamatok végett: skyway  technológia  engedélyek <

- 2016_12_20: Kedvezményes karácsonyi befektetési részvénycsomag akciók 2017 január 20-ig! + Újabb mérföldkövek: tárgyalás + engedélyeztetés (Mogilev elnök és Alexander Patyomkin + Fedor Matkova) + elkezdődött a teherszállítási tesztpálya szakasz építkezése is: nehéz teherszállítási technológiák online befektetés

- 2016_12_20: Indiában az indiai közlekedésügyi miniszterrel SkyWay találkozó!
szállítási technológiai Online befektetések


- 2016_12_14: Nagy összegző nemzetközi online híradás az eddigi évi eredményekről (az itt is fenn lévő 2016os hírekről +): November 29.-én az EkoTechnoParkba Ausztráliából, Kanadából, Izraelből, és Oroszországból érkeztek delegációk valamint ugyancsak idelátogattak az Aurecon ausztrál mérnöki tervezőtársaság képviselői is. A felmerülő kérdéseire mindenki megkapta a válaszokat és a vendégek a látottakkal meg voltak elégedve. Jelenleg az ausztrál partnereink az Aureconnal együtt a projekt előmozdításának azon alapjait állítják össze amelyek az országukban való terjeszkedéshez szükségesek. + India miniszterével tárgyalási egyeztetés. + A török delegáció tárgyalásokra való érkezését várják Minszkben.
+ December 20.-tól január 20.-ig újévi „Start”, „Senior”, „Üzleti”, és „Stabil” csomagváltozatok megvásárlása is elérhetővé vált - kiegészítő feltételekkel és bónuszokkal. A bónusz megszerzéséhez a csomag megvásárlása esetén egyszerre mindjárt 3 hónap részletfizetését kell befizetni. Majd a havi befizetések nem szünetelnek erre az első időszakra sem, hanem már következő hónapban aktuális a következő részlet. Így csak a teljes részletfizetési időszak hónapjainak száma rövidül le.
A SkyWay Capitalban megváltozik az új beregisztrálóknak járó 100 ajándék részvény elszámolása. A korábbi helyett december 20.-tól január 31.-ig új motiváció működik a partnerek számára – ha ez idő alatt új befektető lép be a meghívására és minimum 25 USD csomagot vesz, akkor Ön kap 300 bónusz részvénycsomagnyi ajándékot. Az ajánlat csak az első mélység meghívottjai számára szól, és a meghívott a honlapra való regisztrációt követő 15 napon belül kell, hogy a befektetését megtegye, ahhoz, hogy a meghívónak a bónuszt elszámolják.
Az Összegző SkyWay Telehíd adást Szergej Anatolijevics Szibirjakov, a projekt globális fejlődése céges konzultánsának, valamint Larissza Artamonova az SWC közösségi irányításának tagja által megtartott előadások zárták.
Összegezték az elmúlt év eredményeit, kiemelték a húrtechnológia fontosságát az emberiség fejlődésében és részletesen szóltak a projekt működésének jövő évi irányairól.

- 2016_12_10-11: Nemzetközi hivatalos SkyWay nyílt nap szakértőkkel hivatalos SkyWay képviselőkkel Szentpéterváron (ennek a részleteiről is ment hivatalos hírlevél, hasonló lesz most 2017 január 14-én!).

- 2016_12_09: CJSC Technologiesal a megfelelőségi tanúsítvány kiállítására a "tudományos és műszaki központ Kutatóintézet Gorelektrotransporta" (STC SRI GET) együttműködési megállapodást írt alá a technológia megbízhatósági és a hitelesítési folyamatában. A teljes működési és kísérleti megbízhatósági bizonylatok és engedélyek sora 2017 tavaszára várhatóak.

- 2016_12_06: Nemzetközi befektetői és szakértői delegáció a már elkészült tesztparki házban videó itt angolul vagy részletesebb tesztpark légfelvételekkel ám oroszul itt.

- 2016_12_02: Újabb kiállításon volt ott a SkyWay élő nagyságú kabinjaival: Moszkvában a Russia Transport nevűn ( részletesebben pl. 0:30-tól itt )! Itt a kormányzó is részt vett már, Ulyanovsk, Szergej Morozov is, aki szintén támogatást ígért nekik. Nov 30-tól kezdődött a kiállítás amúgy:
moszkvai SkyWay EXPO kiállítás

- 2016_12_01: Hivatalos angol területi webinárium tartónak pl. itt jelentkezhetsz plussz előnyökért

- 2016_11_29: Elindult az első valóban MŰKÖDŐ SkyWay húrvasút technológia a valóságban, a Marina Gorga tesztparkban (hivatalos MAGYAR hírlevél is ment ki róla dec 6-án!), mellyel minden megváltozott! Mától a legszkeptikusabbak, a leghitetlenebbek is megkapták a hiányzó bizonyosságukat! Ráadásul elkezdték hozzá a marketinget is modernizálni (klikk)! S a tesztelések is tovább folynak természetesen.

- 2016_11_26: Nyílt nemzetközi online webkonferencia a SkyWay alapítóival (a szakterületi beszámolóik után bárki kérdezhet is tőlük bármit)!

- 2016_11_18: Mostantól elég egyszer hitelesítened dokumentumokkal a személyazonosságodat, nem szükséges minden egyes részvényvásárlásnál.

- 2016_10_21: Az 1978 óta folyamatban lévő fenti 15 szakaszból a project megvalósítása hivatalosan is a 7.-ből a 8.-ba lépett (ezeknek is pl. a belinkelt hivatalos oldalakon is utánanézhetsz jobban!) .

- 2016: A fentieket megelőző SkyWay események nagyon tömören (hogy rá tudj keresni pl. angolul ha jobban érdekel): Berlini Innotrans Kiállítás (videó fent!) + Rod Hook Ausztrália + Ausztrál Flinders Egyetem + Közlekedési Hét Minszkben, ahol találkoztak a kollégák a közlekedési ágazatban + Japán nagykövettel találkozó + A tesztpálya oldalon is jól fejlődik (pl. húrok nyújtása, pálya szerkezet könnyítése, befejezett gyorsforgalmi út [gondolom a fenti unibikeos, ami már működik], szükséges nyersanyagbeszállítói szerződések aláírása beszállítókkal, szükséges vizsgálatok elvégzése, nehézvasút szállítói pálya építés is halad, stb.). + Felhasználó barátabb admin felület + Sergey Sibiryakov közgazdász és politikus + Aleksandr Mosin ( Ramzan Kadirov csatorna ) + "Monavista" Irkutszk médiában + Schlosser Tibor felülvizsgálat (Dean Közlekedésmérnöki Kar, a Szlovák Műszaki Egyetem Pozsony) + Viktor Tarasov + Evgeny Kudryashov = A SKYWAY Capital igazgatója(!) + Unitsky (STU) - Anatolij Unitsky húrtechnológiák (+ Ő fő technológia szerzője, tervezője, s a mérnökök, tervezők, kutatók vezetője 40 évnyi releváns szakfordításokkal, tanulmányokkal, s 2 ENSZ projectben is volt vezető s 18 könyv és több száz technológiai tanulmány és tudományos közlemény szerzője, aki számos díjat is nyert [pl. Két aranyérem: All-Oroszország Exhibition Centre, 2 Golden Chariot, Három Golden minőségi orosz védjegy, + tudományos címek, kiállításokon díjak], fent a hivatalos honlapját is belinkeltem!) + Viktor Baburin SkyWay cégcsoport Fejlesztési főigazgató-helyettese (Ő pl. a Berlini innotrans kiállítás hivatalos lapjában is ott van: https://vk.com/doc-62448611_439908718 )

- 2002_04_12: A Tudományos és Műszaki Tanács + a Közlekedési Minisztérium és Vasúti Minisztérium ülésén elismerték: A húrszállítás kifogásolható még ugyan de olyan valóság, amelyet lehetetlen nem észrevenni, túl nagy rá a szükség. + Az ENSZtől ekkor még kapott támogatást a technológia kikísérletezésére.

- 2001: A tesztpark építéséhez az első valós helyszíni keresések, vizsgálatok (hol lenne jó, területi feltételek, stb.)

- 1998: ENSZ-HABITAT - ENSZ Emberi Települések Központja aláírt egy nemzetközi projekt dokumentumot (FS-RUS-98-S01) a húrtechnológia fejlesztéséről, támogatásáról.